زمانی هم که داخل دستگاه بودم دو سه باز و هر بار به مقدار پنج یا شش بار داخل میکروفون بهم گفتن نفس عمیق بکشم و نگه دارم بعد چند ثانیه راحت باشم و دوباره نفس بکشم.(که برای عکس از شکم لازمه)
وسط کار هم دوباره از دستگاه بدون اینکه تکون بخورم آوردنم بیرون بقیه مایع رو تزریق کردن و رفتم داخل و چند دقیقه بعد هم تموم شد.
از هشت ساعت قبل اش نباید چیزی بخورید.
مثانه میتونه خالی باشه و یا ادرار کمی داخل اش باشه اما بهتره که کاملا پر نباشه. تا داخل مثانه هم معلوم شه...
تنها کاری که وقتی داخل دستگاه هستید باید انجام بدید این هست که اصلا تکون نخورید چون مراحل ممکنه تکرار بشن و دوباره از اول برید داخل. که اینم کار سختی نیست فکرتون رو درگیر چیزای خوب کنید و ذکر بگید چشماتون رو ببندید. اصلا اذیت نمیشید.
النگو یا زیورآلات هم میتونید داشته باشید یا انگشتر، به شرط اینکه طلا باشه اگر نقره باشه یا هر نوع فلز دیگه باید در بیارید گوشی و ساعت و اینا هم ورودش به اتاق ممنوعه.
دیگه بعدشم انژوکت رو از دستم خارج کردن لباسم رو پوشیدم و رسید دادن دستم که جوابش دی ماه آماده میشه.بیام بگیرم.
آم آر آی شکم و لگن با تزریق فقط اسمش ترسناکه واقعا خودش ترسناک نیست. من این یک ماه رو تا نوبتم بشه هر شب استرس داشتم بابتش و حالم بد بود میترسیدم اما شما نترسید.
قبل از مراجعه به هر مرکزی هم از شرایط اونجا سوال کنید،اینا شرایطی بود که من در بیمارستان بقیه الله تهران تجربه کردم شاید هر جا و هر دستگاهی فرق داشته باشه.پس حتما سوال کنید قبلش.
ساعت هشت و نیم هم کلا کارم تموم شد و از بیمارستان خارج شدیم.
ان شاءالله خدا به همه سلامتی بده شما عزیزان هم به جواب سوالاتتون رسیده باشید
التماس دعای خیر🍃🌹