2777
2789
عنوان

چرا مدرسمون اینجور میکنه واقعا

410 بازدید | 23 پست

دیروز یازدهمیا برای امروز امتحان انسان و محیط داشتن 

بعد هیچ کار خاصیم نداشتن معلما یعنی اصلا درسی نبوده ک بخوان بدن فقط وایمیسادن همو نگاه میکردن

بعد ۶،۷ نفر نیومده بودن برا اینکه بشینن خونه بخونن،مدیرمونم اومده سر کلاسشون گفته چرا اینا نیومدن و ازین حرفا آخرشم گفته ازشون امتحان نمیگیرم صفر رد میکنم😑

چرا واقعا؟الان چه ضرورتی داره بیان مدرسه وقتی توی خونه بشینن بخونن بازدهیشون بیشتر میشه؟منطق این مدیر معاونا رو یکی برا من شفاف سازی کنهههه

از بس آشغال و پستن تنها منطقشون همینه😒عقده ایا

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم هفتمه یه روزی اینجوری باهاشون کردن . واقعا یه سری رفتارا بی شخصیتی کادر رو نشون میده . مثلا برای دخترم روز شنبه امتحان ترم گذاشتن . خوب کل کشور جنعه میرن شب یلدا . حالا درسته امتحان سختی نیست ولی دانش آموز که فرار نکرده میذاشتی دو روز بعد 🙄

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

دبیرستان یه محیط اجتماعی هست و دانش آموزن علاوه بر این که آموزش میبینن با قوانین و عواقب عدم رعایت قانون آشنا میشن . هدف از این کار پرورش هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

هر جایی قانون خودشو داره باید سر کلاس حاضی میشدن

خب چرا وقتی حاضر شدن تو کلاس به نفعشون نیس فقط وقت تلف کردنه 

این قانون مسخرشون نمیتونه یه تغیری کن دم امتحانا؟😑