2777
2789
عنوان

چرا مدرسمون اینجور میکنه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 23 پست
دوره ما هم میگفتن ولی در نهایت کاری نمیکردناگه آ. پ. شهرتون گفته مدارس باید باز بشه برای مدیر غیبت ا ...

خب پس برم خر آموزش پرورشو بگیرم💔😂

فاز اونا چیههههههه

دختر منم هفتمه یه روزی اینجوری باهاشون کردن . واقعا یه سری رفتارا بی شخصیتی کادر رو نشون میده . مثلا ...

وا چه حرفا ماهم بچه بودیم همیشه روز ۱ دی امتحان ترم داشتیم

شب یلداهم تا حداقل ساعت ۴ بیدار بودیم صبحم امتحان میدادیم درسته سخت بود ولی ربطی به مدرسه نداره واقعا😐

میتونه قبلش درس شو بخونه شب هم نهایت تا ساعت ۱ مهمونی رو تموم کنید بچه ها که مسئولیتی ندارن تا غروب میتونه درس بخونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا چه حرفا ماهم بچه بودیم همیشه روز ۱ دی امتحان ترم داشتیمشب یلداهم تا حداقل ساعت ۴ بیدار بودیم صبحم ...

خوب خیلی راحت تره اگر این امتحانو بذارن دو دی ایه قرآن که غلط نمیشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب چرا وقتی حاضر شدن تو کلاس به نفعشون نیس فقط وقت تلف کردنه این قانون مسخرشون نمیتونه یه تغیری کن د ...

والا دو تا دوستای دختر من پارسال اصلا مدرسه ترفتن فقط امتحان ترم رفتن 

معلم ها نمره ندادن بهشون مثلا میان ترم ده دادند 

رتبه ۸۷ اورد طرف نهایی و کنکور عالی داد اون یکی هم پونصد و خرده ای شد 

همش بستگی ب خودتون داره بخونید یا نه

فعلا امضا ندارم

عزیزدلم احتمالا برای خود کادر هم مسئولیت داره

وگرنه همه راضی هستن که تعطیل بشه و بشینن خونه تو این هوای سرد

خودمم بچه مدرسه ای دارم و میفهمم چی میگی 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
الان معلمای سایت میریزن 🚶🏻‍♀️‍➡️🥸

والا منم معلم  ادبیات  فارسی....فارسی و امتحان  گرفتم  کنارش  نگارش  و املا(برای متوسطه اول) به همه ۲۰ دادم جز ۳ نفر  ک زبون درازو گستاخن ۱۰  دادم بهشون