2777
2789
عنوان

میخوام داروهای ضدافسردگی و غیره بزارم کنار میگین چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 22 پست
چه داروهايي ميخوري و با چه دوزي؟ چند وقته داريد مصرفشون ميكنيد؟ علائمتون برطرف شده؟

ولبان 

کلومیپرامین 

پرفنازین 

اره خداروشکر وسواس فکریم خیلیییی کمتر شده 

اگرم داروهامو نخورم صیح تا شب خوابم 

ولی بازم حال دلم حتی با داروهم خوب نیست 

۵ ساله درگیرم دکتر فقط دوز میبره بالا 

روامشناسم رفتم 

طب سنتیم رفتم 

غرق در معنویات شدم یکسره نماز و قران 

ورزش میکنم و سالم میخورم 

زمینه ارثیم دارم 

اصلا میدونی چندساله خنده از ته دل نداشتم 

از ته دل لذت نبردم شاد نبودم

هعیی. دکترت کیه ؟ قرص چیه منم میخام ول کنم یعنی ول کردم هیچی هم نشده دکتر م گفت این قرصا کمکی هستن ا ...

دکتر حسین زاده مشهد 

دکتر خوبیه داروهاشم موثر بوده 

ولی از این سبک زندگی خسته شدم 

حالم دیگه داره بهم میخوره از خودم 

من خودم میخواااام بخده دلت میسوره اگه از نزدیک باهام اشنا باشی صبح تا شب دارم تلاش میکنم کتاب میخونم ورزش و هرکاری میگن خوبه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر حسین زاده مشهد دکتر خوبیه داروهاشم موثر بوده ولی از این سبک زندگی خسته شدم حالم دیگه داره بهم م ...

هیچی نیست برو پیش دکتر بهش بگو میخای قطع کنی بگو یک ماه آزمایشی قطع کنیم اگه حالم بدتر شد دوباره قرثامو شروع میکنم اینطوری راضیش کن بعدشم چرا حساسیت نشون میدی چیزی نیست که یه قرص با آب میخوری آنقدر به خودت سخت نگیر خوب؟ یه روزی میاد که قطعش میکنی 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
دکترا دلشون نمیخواد خوب بشیماگه اینطوری بشه کارو کاسبیشون کساد میشههربار میگم میگه نه باید بخوری با ...

یه دکتر خوب برو دیگه عوضش نکن

😐 این چ حرفیه 

من خودم به چشم دیدم یه خانم ادعایی مثل شما داشت میگفت خوب شدم دیگه دارو نمیخواذ بخورم

داروهاش رو نخورد بدنش شروع به واکنش دادن کرد اینقدر بد شد که داروهاش دوز بالاتر شدن

😵‍💫✋

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

عریرم خیلی دکتر عوض کردم و دارو عوض کردم هردکتری گفتن این عالیه رفتم الان داروهام خوبه ولی دیگه خسته ...

رواندرمانی هم گرفتی؟زیر نظر دکتر روان شناس بالینی هم بودی؟

دارو برای بعضیا جواب نمیده فقط رواندرمانی جواب میده بعضیا هم هر دو بعضیا هم فقط دارو

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...