2777
2789

من الان نصف میخورم یکی دو هفته یک چهارم بخورم و بعد قطع کنم درسته؟

اگه واقعا تجربشو داشتین و دکتر بهتون گفته روش قطع دارورو بگین 

لطفا سوالی که پرسیدمو اگه میدونین جواب بدین و تز ندین که برو دکتر و اینا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تز ندین که دکتر برو و اینا...!🤔

اگر زیر نظر دکتر قطع نکنی، بدتر هم میشه!

و اینو از خودم نمیگم دیدم که میگم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

به عنوان یک کادر درمان که با پزشک متخصص اعصاب و روان در ارتباطم میگم،اگر سلامتت برات مهم که قطعا هست،زیر نظر پزشک داروهات را تغییر بده

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

به عنوان یک کادر درمان که با پزشک متخصص اعصاب و روان در ارتباطم میگم،اگر سلامتت برات مهم که قطعا هست ...

برای بهبود افسردگیت هم تحت نظر روان شناس بالینی باش

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

هعیی. دکترت کیه ؟ قرص چیه منم میخام ول کنم یعنی ول کردم هیچی هم نشده دکتر م گفت این قرصا کمکی هستن اول خودت باید بخای خوب شی ولی فکر کنم بازم باید برم دکتر چون هرچی میشه مامانم گیر میده چرا قرصتو ول کردی یعنی حالت هم خوب باشه اطرافیان شاید نذارن ول کنی راحت و نگرانت باشد⁦🤷🏼‍♀️⁩

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
تز ندین که دکتر برو و اینا...!🤔اگر زیر نظر دکتر قطع نکنی، بدتر هم میشه!و اینو از خودم نمیگم دیدم که ...

دکترا دلشون نمیخواد خوب بشیم

اگه اینطوری بشه کارو کاسبیشون کساد میشه

هربار میگم میگه نه باید بخوری با اینکه مشکل سنگینی ندارم 

و ۵ ساله علاف این دکتر اون دکترم 

هردکتریم عوض کردم گفته داروهای اونو قطع کن مال منو بخور هیچکدوم نگفته به روش خاصی کمش کن یهویی قطع کردن

و من نسبت به ۵ سال پیش داغون ترم 

هرچی رفتم دکتر بدتر شدم

من داروهای افسردگی حالمو بدتر کردن بعد ۵ ماه یهو نخوردم بدون نظر پزشک

منم تا میخورم بد نبستم 

نمیگم اثر نداره ولی عالیم نیستم

دکتر خودش یکبار گفت تموم شد دوره درمانت نخور منم قطع کردم یکسال خوب بودم عالی و بعدش به وحشتناگ ترین حالت ممکن برگشت و علاوه بر افسردگی وسواس فکری و اصطرابم اضافه شد هرچی میره جلوتر بدتر میشم

به عنوان یک کادر درمان که با پزشک متخصص اعصاب و روان در ارتباطم میگم،اگر سلامتت برات مهم که قطعا هست ...

عریرم خیلی دکتر عوض کردم و دارو عوض کردم 

هردکتری گفتن این عالیه رفتم 

الان داروهام خوبه ولی دیگه خسته شدم از این وابستگی به دارو هرچند که عالی هم نیستم