2777
2789
عنوان

چه آدمایی بهتون احسای بدی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 60 پست

متاسفانه مادرم و مادر شوهرم ، چون مادرم و مادر شوهرم هیچ وقت راضی ب وصلت منو شوهرم نبودن الان نزدیک ۷،۸ ساله از هر کاری برای عذاب دادن منو شوهرم دریغ نمیکنن مادرم تمام تلاشش رو می‌کنه ک شوهرمو از چشم خانوادهم بندازه و مادر شوهرم منو میخاد از چشم خانوادش بندازه دیده من بی تفاوت و بی محلی کردم تلاش می‌کنه پیش خانواده خودم منو بد جلوه بده ، ولی مجبوریم رفت امد کنیم چون مادرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدمایی که دائم مینالن بدترینن😭دوست دوران مدرسه م همینه دائم حرص میزنه

خب میخواد درد و دل کنه شاید 

همیشه که آدما نباید از چیزای خوب تعریف کنن

برون ریزی و گفتن غم ها به دیگران باعث سبکی و بالا رفتن سلامت روان میشه 

اگه غصه ها تو دل بمونه میشه سرطان

همکلاسی دو رو 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
خب میخواد درد و دل کنه شاید همیشه که آدما نباید از چیزای خوب تعریف کننبرون ریزی و گفتن غم ها به دیگر ...

عزیزم درد دل که نباید تو برخورد اول باشه 

بعد از ۶ماه طرفو میبنی 

میگی چخبر 

۱۰ تا خط حرف میزنه ۱۱تاش گله و شکایت از روزگاره 

منم پرررم پرر ولی رو بقیه خالی نمیکنم

ایرادگیر و غر غر و 

اونا ک خیلب ادای تمیزی رو در میارن وخودشونو تمیز و وسواسی نشون میدن 

اونا ک کلا اهل نصیحت و راهنمایی هستن بدون اینکه طرف مقابل خواسته باشه 

اونا ک قیمت همه چیزو میپزسن و درامدت و ... 

اونها ک سرزده مبان خونه ت یا مهمان میارن خونه ت و اعتقادی ب هماهنگی یا دعوت ندارن 

اونها ک پشت یرت حرف میزنن تو روت میخندن 

اونا ک تا کارشون پیشت گیره احترام میزازم بعدش اون روی خودشونو نشون میدن 

مینیمال 

ادمایی که حسرت زندگیمو میخورن واسم غیرقابل تحملن

یه اشنایی داشتم جرعت نمیکردم جلوش وسایلی که همسرم خریده رو نشون بدم رسما تا ته عمق نگاهش حسادته و همش دنبال مرد پولداره و صبح تا شب که باهام حرف میزنه کل حرفش راجب شوهره

اینقد تو کفه که یه کارایی میکنه مغزم سوت میکشه

از ادمای حسود متنفرم دلم میخاد همشونو خفه کنم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌