2777
2789
عنوان

اگه مستاجر مهلت قراردادش تموم شده باشه و پا نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 39 پست
وا مگه ارث پدرشونو طلب دارن شکایت کن بابا

اصلا نگم برات یه وضعیه...😕 از ترس از دیروز سیم کارتمو در آوردم.. چون هنوز مهلتشون زیاد مونده پدرم میگه صبر کن اگه یک ماه دیگه هم اجاره ندادن بریم شکایت چون اجاره هم نداد این برج...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم من واسه محض اطمینان گفتم بدونم در آینده اگه نرفتن باید چیکار کنم چون هنوز به مهلت قراردادش ...

مخ منو گرفتی بچه پرو😂😂😂

ببین همون روزی که تاریخشون تموم میشه به فرداش اگه رفتن که هیچ اگه نرفتن

برو خدمات قضایی 

ببین خوب گوش کن 

برو خدمات قضایی شکایتی بنویس مبنی بر اینکه 

عدم ایفای تعهد 

اما از قبل بهش بگو که من خونه رو می‌خوام 

ببین من مشاور املاکم الان تاپیکت رو دیدم خیلی برام جالب بود به مشاور حقوقیمون‌ گفتم جریان رو گفت اون ...

آره زنش پیام میداد ک میرم شکایت میکنم 🤣منم نوشتم منم میرم شکایت میکنم که ۵۰ میلیون پول رهن رو به حساب من نریختی ریختی به حساب مستاجر قبلیم.. 

بعد باز شوهرش پیام داده که برای من فیلم بازی نکن اونم برای کسی که سالها آب خنک خورده!!!

بخدا خواهر مردم رد دادن دیگه

مخ منو گرفتی بچه پرو😂😂😂ببین همون روزی که تاریخشون تموم میشه به فرداش اگه رفتن که هیچ اگه نرفتنبرو ...

عزیزم 😂🤦‍♀️

آره باشه حتما اینکارو میکنم مررررسی ازتون ک یادم میدین 😔😔 اینجور وقتا دست و پامو گم میکنم نمیدونم باید چیکار کنم واسه همین میگم بلد باشم و آماده 

عزیزم 😂🤦‍♀️آره باشه حتما اینکارو میکنم مررررسی ازتون ک یادم میدین 😔😔 اینجور وقتا دست و پامو گم م ...

نترسین نترسین

ما همه با هم هستیم

ببین همه چیز عالی و اوکی به نفع شم هست خیالت تخت خواب دو نفره 

نترسین نترسینما همه با هم هستیمببین همه چیز عالی و اوکی به نفع شم هست خیالت تخت خواب دو نفره

فدات شم عزیزم مرررسی 😍🤗😁🌺 باز یکی میگفت نیان بلایی سرتون بیارن گفتم دیگه در این حد هم شهر هرت نیست دیگه 🤦‍♀️