2777
2789
عنوان

اگه مستاجر مهلت قراردادش تموم شده باشه و پا نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 39 پست
عه نمیدونستم چ جالب

حالا اگه بخاد مثلا خونه رو لازم داره یک راه دیگه هم هست 3روزه میتونه بیرونشون کنه. شکایت کیفری تصرف عدوانی کنه 3 روزه خارج از نوبت به پرونده رسیدگی میشه چون مدت اجاره منقضی شده. حتی حبس هم داره برای متصرف. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره این هست اما خیییلی از صاحبخونه ها اوکین و قبول میکنن و پولی نمیگیرن

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

الاغ واسه ۱ ثانیه اشه... خانوادگی از دیروز دارن پیام تهدید آمیز میدن سیم کارتمو در آوردم.. پدرشونو م ...

برو کلانتری قرارداد ببر. بگو اینا خونه منو غسب کردن. کلانتری میگه برو آب و برق رو قطع کن. بالاخره میرن 

چرا نمیرن بیرون؟ حرفشون چیه

هنوز به وقتشون خیلی مونده فقط خواستم بپرسم تا اون روزی که اگه نرفتن باید چیکار کرد محض احتیاط اما از الان اذیت کردناشون شروع شده و پیام تهدید آمیز میدن و اجاره نمیدن و از جلوی خودشون همه کار میکنن... گفتم بدونم از الان باید چیکار کنم 

فکر کن از جلوی خودشون ۵۰ میلیون پول رهن ک باید به من میدادن رو مستقیم زدن به حساب مستاجر قبلیم!!

منم میتونم بگم اصلا به من پول رهنی ندادین 

الاغ واسه ۱ ثانیه اشه... خانوادگی از دیروز دارن پیام تهدید آمیز میدن سیم کارتمو در آوردم.. پدرشونو م ...

ببین برو اقدام کن 

اون قولنامه یعنی تعهد در سلامت جسمی و عقلی و...

وقتی امضا کرده یعنی باید بپردازه 

اینا همه به کنار اون الان یه جور داره تصرف ملک میکنه

حالا شما یه شکایت دیگه تنظیم کن که ضمیمه اون تصرف ملک بشه تحت عنوان تهدید 

قاضی مرده زنده ش رو گور به گور میکنه

برو کلانتری قرارداد ببر. بگو اینا خونه منو غسب کردن. کلانتری میگه برو آب و برق رو قطع کن. بالاخره می ...

اگه میشد که خیلی عالی بود عزیزم اما قرارداد اجاره رو فکر نکنم بشه برد 😕

ببین برو اقدام کن اون قولنامه یعنی تعهد در سلامت جسمی و عقلی و...وقتی امضا کرده یعنی باید بپردازه ای ...

آره عزیزم من واسه محض اطمینان گفتم بدونم در آینده اگه نرفتن باید چیکار کنم چون هنوز به مهلت قراردادشون زیاد مونده ولی اگه نرفتن و اذیت کردن دیگه همینکارو میکنم 😕

اگه میشد که خیلی عالی بود عزیزم اما قرارداد اجاره رو فکر نکنم بشه برد 😕

ما داشتیم آخه همین مستاجری.تازه قرار داد هم نداشت. لفظی گفته بود تا فلان تاریخ. بعد دو ماه بیشتر هم موند. 

ما رفتیم به کلانتری گفتیم. گفت برو آب و برق و قطع کن. 

رفت خودش

واقعا؟ یکی از فامیلامون کار میکرد توی شعبه نارمکش قاضی هم بود چیزی نگقت

منحل شده تازه 1  ماهه. حالا اونا به پرونده های قبلی رسیدگی میکنن تا تعین تکلیف بشه. 

خدا خیرت بده ک گفتی مرسی 🙏🙏

خواهش میکنم. ولی باید منتظر باشی مدت اجاره تمام بشه. در کل با اونا دهن به دهن نشو به قانون مراجعه کن اگه خدا نکرده مشکلی پیش اومد.