یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
معلومه هیچکس صد در صد راضی نیست همه لحاظ بد داشتن خوب هم داشتن
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
انتخابم رو واقعا دوست دارم ولی آقایون با موقعیت های خیلی تاپ مالی جور شد بخاطر سلیقه خودم جواب رد دادم شاید کلا بجز همسرم یه نفر دیگه مثلا واقعا پسندم شده باشه
ببین هیچ کس از اینده خبر نداره کسی که امروز خوبه ممکنه فردا اتفاقی بیفته و داستان عوض شه یا بالعکس،ممکنه طرف امروز ی اختلافایی داشته باشن حلش کنن با هم اکی شن
من اصلا همچین فکریو نکردم خیلی خیلی هم راضی هستم فقط به خاطر پسردارنشدن سختی کشیدم اونم خودم این حسو داشتم مگرنه نه پشیمان شدم ونه خدایی همسرم یه بار چیزی بهم گفت الانم پسر باردارم شکرخدا فکرتونو الکی درگیر نکنید هرطور بچسبی فکرکنی همون پیش میاد بهترین هارابراتون ارزومیکنم