2777
2789
عنوان

وسواس شدید فکری

38 بازدید | 3 پست

بچه ها مدت هاست که حالم شدیدا خرابه سره این وسواس.حس میکنم نجسم میرم دستشویی ۱۰ بار باید دست بشورم یه قطره آب رو لباسام بریزه میگم ادرار بوده

میرم سریع لباس عوض میکنم دست به هرچی میزنم انگار یکی تو مغزم میگه نجس شد نجس شد دارم دیوونه میشم.چیکار کنم

قوی تر از دیروز💙🦋

منم یه زمانی همین بودم تو تایم مدرسه هیچی نمیخوردم🤦‍♀️ دسشویی نمیرفتم خونه ی هرکی میرفتم ظرفارو میشستم چیزی میخوردم عروسیا هیچی نمیخوردم لباسامو یبار تو حموم یبار تو حیاط با دست میشستم مثلا‌نگاه یه فیلمی میکردم یه حیونی میدیدم بعد واسه غذا گوشت ماهی مرغ نمیتونستم بخورم حس میکردم گوشت اون حیونه🤦‍♀️🤦‍♀️ افسردگیم شدیدم بعدش گرفتم یکسال تحت درمان دکتر مغز اعصاب و اعصاب روان و قلب بودم

یه داروییم ساختنی بود یکسال عذاب کشیدم ولی اینقد افسرده بودم وسواسم یادم رفت شایدم اثر داروها بود الان اصلا وسواسی نیستم😕همچی یادم رفت ولی افسردیگیم برگشت خیلی بدترم برگشت🤦‍♀️ دیگه داروهاهم روم تاثیری نداره اینگار اب میخورم اینگار باید مغزمو عوض کنم قلبمو بندازم دور

💍♥️

منم یه زمانی همین بودم تو تایم مدرسه هیچی نمیخوردم🤦‍♀️ دسشویی نمیرفتم خونه ی هرکی میرفتم ظرفارو میش ...

من یه مدت افسردگی داشتم ولی وسواسم اینطوریه که چندماه خیلی اذیت میشم ۱ سال دیگه وسواس نیستم بعد دوباره شروع میشه

قوی تر از دیروز💙🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه مدت افسردگی داشتم ولی وسواسم اینطوریه که چندماه خیلی اذیت میشم ۱ سال دیگه وسواس نیستم بعد دوبا ...

احتمالا از افسردگیته

میدونی منم ۱ماه خوبم ۳ماه گریه و فکر خودکشی سر درد اضطراب

یه مدتی قفلی زده بودم رو خرید اینگار عقده دلمو با خرید کم میکردم کمم‌نمیشدا🤦‍♀️

💍♥️