2777
2789
عنوان

شوهرم عاشقم شد بیاید بگم رازش چیه به خصوص صاحب تاپیک پربازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما پاهاشو شبا تو تشت اسطوخودوس و گل زنبق و شیر ماساژ میدی😵‍💫🫦

اقاقیا رو یادت رفت 🤣🤣🤣🤣

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

در حدی بد بود که یهو دیدم دارم دوباره عاشق ادمی میشم که قبل شوهرم باهاش بودم. انقد بی مهر بود که همش میگفتم کاش برمیگشتم اصلا با اون. بماند که چندبارم تا پای طلاق رفتیم.

کم کم دیگه خو.دم از نظر احساسی ازش بریدم. دیگه برام مهم نبود کجاست، چیکار میکنه، شام خورده؟ نهار برده؟ غذا داره؟ سردشه؟ گرمشه؟ ناراحته؟ یاد گرفتم فقط خودم مهم هستم و به خودم خیلی اهمیت بدم. اگر قبلا بهش اصرار میکردم بیاد بریم بیرون دیگه هیچی نمیگفتم فقط با دوستای خودم میرفتم خوش میگذروندم. اگر ناراحت بود قبلا هی می پرسیدم چی شده؟ چی شده؟ اما دیگه ول کردم. سعی می کردم منم اونو دیگه مثل یه دوست ببینم نه شوهر. تا این که شوهرم ...

خب

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

فکر میکرد من همیشه اینطوری میمونم. فکر میکرد قراره همیشه آویزون باشم. همیشه منو داره کم کم به خودش اومد. کلا ذات مردا اینه جذب بی محلی کردن میشن. بچه ها باورتون نمیشه از این رو به اون رو شد. الان هر روز بهم از سرکار چند بار زنگ میزنه. شوخی میکنه. همش میگه بریم بیرون

خدارو شکر 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
فکر میکرد من همیشه اینطوری میمونم. فکر میکرد قراره همیشه آویزون باشم. همیشه منو داره کم کم به خودش ا ...

فک میکنم بی محلی برا هر مردی کارساز نیسـ

فقط برا یه مدل خاصیشون جذابه و جواب میده

در کل باید رگ خواب طرف بیاد دستت