2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 38448 بازدید | 453 پست
@بتی1 @لوسیفر_بد @بیلیب @زن_ممدقولی @fatemeh21 تیدام و daniiki اسمشون اصلا بالا نیورد

ممنون بابت تگ

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

فلاکس تو یخچال گذاشتم، شب سرمو گذاشتم تو یخچال خوابیدم تامامانم اومدم سرمو از تو یخچال کشید بیرون، به برادر شوهرم که اسمش فرشاده گفتم زینب فرشاد کجاس کلا برعکس گفتم، کلا  من سوتیام خیلییی زیاده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه استادی داشتم خوشتیپ بود یه ذره اهل شوخی هم بود منم خیلی جدی بودم و خجالتی.دوران دانشگامون

یه بار سوالی داشتم ازش بهش پیام دادم استاد خسته نباشین جواب فلان آزمونو کی میدین؟اصلا نگاه نکردم چی نوشتم

نیم ساعت بعد رفتم سراغ گوشیم دیدم نوشته دیر گفتی ختنه شدم خیلی وقته...فردا جوابا حاضره😑😑

دیدم جای اینکه بنویسم خسته،نوشتم ختنه🥴

Kiziim
😂😂😂😂😂😂 وواااااایمنم یبار اومدم از دوستم غیب کردم که اره خیلی ولنگاره خیلی روداره دوس پسر داره ...

وااااای اتفاقا می‌دونی اشتباه منم همین بود چون اسم خواهرمم کوثر ..برا زن داییم نوشتم کوثر جون ..برای خواهرم نوشتم آبجی کوثر ..برا همین حواسم پرت شد 😖

وایییی 

یه دوست پسر داشتم پیامکی باهاش چت میکردم بعد اول اسم سیو کننده پدرم و اون Rداشت فقط ب Rنگا کردم پیام دادم اسمش رضا بود میگفتم لضاااا‌ جووون لضااا😛😛مهمون ها رفتن

نگووووو بابام پیام داده بودم‌میگفت چی‌میگی مبینا چیشده گفتم وا چرا اینجوری حرف میزنی

بعدش گفتم رضا بعد گفت رضا کیه

باورتون نمیشه اسمش رو هنوز ندیده بودم😂😂دقت کردم فهمیدم بابام گفتم باباااا از لضا مهمون ها رفتن بیا خونه دلم برای حرم امام رضا تنگ شده🤣🤣🤣

بعد دیدم پسره اس داده مهمون هاتون رفتم یه لحظه‌داغون شدمممم

بودنتو ب رخ اسمون میکشم ک دیگ ب ماهش ننازه ♡A♡🫂🫀️ 

یه استادی داشتم خوشتیپ بود یه ذره اهل شوخی هم بود منم خیلی جدی بودم و خجالتی.دوران دانشگامونیه بار س ...

جرررر 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

با یکی از اقوام بیرون بودیم عینکی هست دختره بعد پسره اومد تیکه بندازه گفت چشاتو گذاشتی پشت ویترین من ...

🤣🤣🤣وااای مثل سوتی تورو منم تجربه کردم

یه رفیق مجازی داشتم عینکی بود دانشگاه تو شهر مون افتاد اومد دم مدرسه ببینمتم یه رفیق دارم باهاش بری بیرون باید با ابرو و شرفت خدافظی کنی

فکر کرد مزاحمه برگشت گفت عینکییییییی بدمممم بمکییییی

😂😂دو بار همه برگشتن نگا کردن

از اون موقع به بعد دیگه نه پیام داد نه زنگ زد رفت ب خاطره ها پیوست

سرکلاس بودیم بعد از صندلیم میخ زده بود بیرون میخواستم برم برگه امتحان برم مانتوم گیر کرد پاره شد منم نمیتونم خودم تحمل کنم گفتم ک.ی.رم تو این شانس بعد معلممون تو چشام من نگاه میکرد بچا میخندیدن بعد خیلییی زن بود ب کسی نگفت خداخیرش بده بعد که امتحان تموم شد در مورد مسائل اخلاقی حرفایی ک نباید بزنیم حرف زد😂😂مال کلاس هفتم بود 😂😂😂

خودت باش جهان اصالت را میپرستد نه کثافت را :»