2777
2789
عنوان

شوهرم عاشقم شد بیاید بگم رازش چیه به خصوص صاحب تاپیک پربازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک بار با شوهرم سر این دعوامون شد که با خونوادش بحثش شده بود، ناراحت بود و من مدام مثل یه ادم سریش میگفتم چی شده عیبی نداره، اهمیت نده، هی وز وز دم گوشش. هدفم خیر بود میخواستم مثلا ناراحتیش کم بشه. اما اون یهو سر من داد زد عصابنیشتو سر من خالی کرد. هرچی از دهنش درومد بهم گفت و من چند روز بابت این کارش تو خودم بودم. اما همین چند روز پیش به خاطر فروش ماشینش ناراحت بود خدا شاهده اصلا اهمیت ندادم اصلا دربارش صحبت نکردم انگار نه انگار که برام مهمه. هی منظر بود حرف بزنم دلداریش بدم اما نم پس ندادم. تا اینکه خودش اومد نشست روبروم شروغ کرذد دردودل بازم من فقط چند کلمه گفتم اشکالی نداره ایشالله خیره.

قبلا هی بهش میگفتم پنج شبنه میرم خونه مامانم هی زنگ میزدم اصرار اصرار تروخدا توهم بیا اونم هی ناز میکرد گه کار دارم حال ندارم نمیام. منم ناراحت میشم مهمونیو کوفت خودم میکردم. اما الان اصلا بهش هیچی نمیگم خودم میرم خوش میگذرونم اخر شب اسنپ می گیرم میام خونه. یا نهایت شبش میخوابم فرداش میام حخونه. چند سری اینکارو کردم یهو دیدم شب خودش اومد خونه مامانم شب نشینی باهم برگشتیم. تازه شیرینی هم خریده اورده مثلا

حتما پاهاشو شبا تو تشت اسطوخودوس و گل زنبق و شیر ماساژ میدی😵‍💫🫦

انقد خر بودم که اگر میگفت و میخواست دریغ نمیکردم. اصلا زندگیم در این خلاصه شده بود که اونو راضی نگه دارم.

اره واقعا اگر اول خودت رو دوست داشته باشی و به خودت اهمیت بدی باعث میشه طرف مقابلت هم تو براش مهم با ...

دقیقا میدونی چیه؟ مردا عاشق زنی میشن که به خودش اهمیت میده.

چون هر چی میخواسته ازت میگرفته میگفته دوست ندارم اینکارو کنی عاشقت میشمو...

نه اون کلا بیخیال من بود. اصلا مهم نبود براش. هرچی هم میگفتم دست پیش میگرفت. من میرفتم پیش مشاور مشاور اسکل میگفت محبتتو بیشتر کن

خلاصه که هرکسی خودشو دوست نداشته باشه؛ کسی هم دوسش نداره. و این که برای مردا بی محلی واقعا کارسازه. اصرار نکنید، گیر ندید، مخل نشید. هرچی میگن اگر نمیخواید و سختتونه موافقت نکنید، فکر خودتون باشید.