2777
2789
عنوان

اومدن اتاق منو گرفتن منو آواره کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 44 پست
چون بیشعوره

ببین آبجیت بهش رو داده وگرنه زشته دیگه 

خوابیدی صبح پاشو برو دنیال زندگیت معذب نکنی طرف و 

الانم به نظرم برو وسایل لازمتو بردار یه کمم لفت بده خودش متوجه شه بره بیرون فک نکنه اتاق شخصیه خواهرته فقط

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین آبجیت بهش رو داده وگرنه زشته دیگه خوابیدی صبح پاشو برو دنیال زندگیت معذب نکنی طرف و الانم به نظ ...

دقیقا منم حرفم همینه دیگ شب موندی صبح خاهرم رفته تو هم جمع کن خودتو برو مسخره ها

بابا من میگم شما عقدین حالا در هفته ک ۷ روزه ۴ روزم باهم باشید کافیه مگ باید هرشب باهم بخابن؟

من بودم اصلاااا از اول اجازه نمیدادم 

خواهرت خدایی چطور روش میشه

چقدرادما وقیح شدن

ادم خونه پدرش از این کارا😐😐😐

شده جنجال بپا کن

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
مآهی یکی دوبار بیان ماهی ۵ بار بیان نه اینک کلا بمونن اینجا نه دیگ اتاق نیست مگ اونایی نامزدت باید ه ...

بنظرم الان شما برو در بزن بگو ببخشید من وسایلهام همه اینجان.بعدبرو هرکاری داری انجام بده.اینجوری خودش معدب مبشه.به خواهرتم دوستانه بگو با دعوا و ناراحتی بیان نکن.مادرت باید تذکر بده.من آدم کینه ای نیستم ولی خاطرات دوران عقدم کاملا یادمه 

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
شاید بخان چند سال عقد بمونن ؛ تازه اونطرف خونه خالیه من الان اورارم وسایلم لباسام همه چیزم بعدم ک می ...

فقط یک اتاق دارین؟بزار شوهرش ک رفت باهاش صحبت کن بگو از قبل باید بهت بگه شاید وسیله ای چیزی بخوای این دردسر بچه های دومه دیگه منم هر دقت دامادمون میومد هر وسیله ای ک میخواستم برمیداشتم میزاشتم اتاق مامانم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

فقط یه کاری و حرفی نزن باعث اختلاف بشی /و دعوادرست بشه/و خواهرت از دستت ناراحت بشه و بعدا برات جبران کنه چون این دوران برای شما هم هست

اگر میتونی از اتاق بالا استفاده کن /شاید هم اولشه و ذوق دارن کمکم خوب میشن

من بودم اصلاااا از اول اجازه نمیدادم خواهرت خدایی چطور روش میشهچقدرادما وقیح شدنادم خونه پدرش از این ...

واقعا منم نمیفهمم خودشون چجوری روشون میشه حداقل روزایی ک پسره صبح باید بره سرکار بیاد بمونه ک صبح ک خاهرم میره سرکار اونم بره سرکار نه اینک خاهرم بره اون تا لنگ ظهر بخابه خونمون

خواهرت واقعا بی درکه!وقتی خونه نامزدش خالیه حق نداره به خاطر اسودگیه خودش، ارامش بقیه رو بگیره. 

باهاش حتما صحبت کن، اما اولش با لحن خوب و اروم

قرار نیست دعوا کنی

اما اگه دیدی اهمیت ندادن، وسایلاتو ببر اتاق و جلوی چشمشون اونجا بخاب 

خواهرت فقط یک بار دوران عقد داره بعد ازدواج میکنه میره کل ساختمون میفته دست خودت بیخودی اوقات تلخی د ...

این چه حرفیه میزنین؟ چون قراره بره خونه خودش باید هر شب تو اتاق اسی پلاس باشن؟ 

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

این چه حرفیه میزنین؟ چون قراره بره خونه خودش باید هر شب تو اتاق اسی پلاس باشن؟

من گفتم هرشب؟ندیدی گفتم با خواهرش صحبت کنه بعدم استارتر گفت اتاق برای جفتشونه یعنی اتاق مشترک در ضمن اینا باهم خواهرن تهش برای هم میمونن چرا سر یک اتاق باید اوقات تلخی درست کنن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

والله مقصر اصلی خواهر ته که مثل سیریش چسبیده به پسره... هر پسری دنبال چنین سوژه هایی هستش .. هر روز و هر شب بخوره و بخوابه و بک....

آخه یعنی چی نامزدی که باش.. خ نه ایی که داخلش هنوز دختر و پسر مجرد هست که جای اینکارها نیست.. من دوره ی نامزدیم شوهرم آخر هفته از تهران میومد زنجان هتل میگرفت شب هم همونجا میموند.. پنجشنبه جمعه روزهاش با هم بودم ولی تویه هتل نه خونه ایی که سه تا برادر و یه خواهر مجرد داشتم.

فردا روزی خدا نکرده یه وقت میبینه شهر بی کلانتره یه وقت فکرهای بدی راجع به خودت میکنه... ببخشید ها سفت و سخت جلوی ادامه ی این وضعیت رو بگیر اصلا صحبت اتاق نیست... وقتی میگی پسره خودش خونه داره چرا باید خونه شما برن توی اتاق و ... حتما با هم حموم هم میرن...

استغفرالله