2777
2789
عنوان

اومدن اتاق منو گرفتن منو آواره کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 44 پست
بزار دامادتون ک رفت با خواهرت صحبت کن در ضمن هرچقدر ک شما حق دارید خواهرتونم به همون انداره حق داره ...

پایین از اول اولش دست من بوده بعدم اگ به حقه خب دوتامون باید استفاده کنیم نه فقط اون و شوهرش بعدم اگ خودش هست شوهرش هم باشه نه اینک خودش رفته سرکار شوهرش مونده خونمون تنها 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکی از ترس من حتی از یه متری اتاقم رد نمیشه سلیطه بازی درمیارم رو اتاقم حساسم یعنی چی اتاقتو گرفتننننن

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

چرا مجبورم ؟؟؟ اونا برن خونه اونا مخصوصا ک خونه اونا کاملا خالیه و خانوادش نیستن

حتی اگه برن اونجا ولی بازم ممکنه یکی دو شب در ماه بیان خونه شما خب نمیشه بگی کلا نیان که برا همین یکم باهاشون راه بیا اگه اتاق دیگه ای داربن اتاقتو عوض کن چه اشکالی داره ، اما اگه ندارین در این صورت با خواهر و مادرت حرف بزن بگو بهتره کمتر بیان 

اتاق دیگه ای تو خونتون وجود نداره؟اگه نداره خواهرت چند روز بره خونه نامزدش هرچی اذیتت کرده رو به خوا ...

نه دیگ اتاق نیست ولی خونه نامزدش اینا کلا خالیه و مادر پدر نامزدش کلا روستا هستن میگه اگ برم اونجا صبح باید بیام سرکار راهم دوره و اذیت میشم 

حتی اگه برن اونجا ولی بازم ممکنه یکی دو شب در ماه بیان خونه شما خب نمیشه بگی کلا نیان که برا همین یک ...

مآهی یکی دوبار بیان ماهی ۵ بار بیان نه اینک کلا بمونن اینجا نه دیگ اتاق نیست مگ اونایی نامزدت باید هرشب باهم بخابن؟ والا ما فک میکردیم نامرد هرشب باهم نمیخابن بعد عروسی هر شب باهمن

پایین از اول اولش دست من بوده بعدم اگ به حقه خب دوتامون باید استفاده کنیم نه فقط اون و شوهرش بعدم اگ ...

خواهرت فقط یک بار دوران عقد داره بعد ازدواج میکنه میره کل ساختمون میفته دست خودت بیخودی اوقات تلخی درست نکن  منطقی باهاش صحبت کن اونم نه جلوی شوهرش که باعث دعوا بینشون بشی بعدم ک میگی از اول دست تو بوده حالا دیگه نوبت خواهرته 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
خواهرت فقط یک بار دوران عقد داره بعد ازدواج میکنه میره کل ساختمون میفته دست خودت بیخودی اوقات تلخی د ...

شاید بخان چند سال عقد بمونن ؛ تازه اونطرف خونه خالیه من الان اورارم وسایلم لباسام همه چیزم بعدم ک میگم از اول دست من بوده دست دوتامون بوده فقط شبا اون پایین می‌ترسید بالا میخابید