2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 265391 بازدید | 1888 پست
ماه آخر بارداری ،استفراق کردم تو حیاط خونه...چنان گ و ز ی دم که مادرشوهرم داخل خونه بود و همسایه ها ...

منو چی میگی که وقتی زیر ۱۰ سال بودم خیلی خندیدم و گو..ز....یدم بعد مادرم و پدرم خودشونو نگه داشته بودن یهو دوتا سه تا چهارتا پنج تا پشت سر هم و هممون منفجر شدیم😭😭😭😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
ای جان🤣🤣منم این اتفاق برام افتاد ، سوپر مارکت زیر خونمونه ولی همیشه لباس شیک میپوشم عطر میزنم آرای ...

واییییی🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شانس ماس دیگه خواهر🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزممم😂😂😂❤ادامه داره هنوووز وایسا جواب کاربرا رو بدم تازه سوتی های خودمو میزارم😂😂

🤣🤣🤣🤣🤩😍🥺😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بچه بودم یه پیرزن اومد دم درب.سریع رفتم گفتم مامان گدا اومده.مامانم سکه ده تومانی داد گفت ببر بده به ...

🤣🤣🤣🤣🤣

اخی یادش بخیر یکی اومد کدکس بخره فک کرده نوشته کُدِ کُ..سگفت خانم من کد کی..ر میخام اون مال خانوماس� ...

وایییی 🤦‍♀️😂

تو خونه مادرشوهرم زندگی میکردیم ته حیاط یه اتاق بود اونجا .مادرشوهرم بدون در زدن میومد تو خونه سرشو ...

باید میگفتی پس اگه اینطوره

کلاهتونو بندازین هوا که عروستون.....

😐😐😐😐😐

خوبه می‌دونستن حموم بودی

حالا گذشت😊😊😊😁🤦‍♀️

رفتم جلو در خونه همسایمون براشون نذری ببرمپسر همسایه که کراشم بود آیفون و برداشت ، خواستم بگم سلام ب ...

مردم از خنده 😂😂😂

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

سلام بچه ها... اگر دنبال لباس راحتی نخ و پنبه با کیفیت بسیار عالی و قیمت مناسب هستید حتما بهمون سر بزنید برای دیدن نمونه های بیشتر فقط کافیه کلمه سنجاق رو در گوگل سرچ کنید و‌ بیایید تو سایتمون و به راحتی سفارشتونو ثبت کنید🌸🌿 

همین چند وقت پیش تو ایام فاطمیه یه خانمه تو خیابون سلام کردیم اومد منو بوس کرد منم مثلا میخواستم زب ...

عید شماهم مبارک عزیزمم😄😄😄😄😄😄😄😄😄😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂