2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 88425 بازدید | 683 پست

خانوما فقط منم که نمیتونم دو کلمه حرف بزنم ؟ همش تپق 😆😂

داغونم

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا 🤣🤣

😂😂❤

وای یه بار برق رفته بود 

بچه خواهرم هی می‌پرید بالا میگفت الاااااان میرم لامپ رو روشن میکنمممممم نترسیدددددد😂

منم گفتم آخه قربونت برق نیست چجوری میخوای روشن کنی 

این در حالی بود که خودم داشتم گوشیم رو میزدم توی شارژ و نمیدونستم چرا شارژ نمیشه😑😑😑😑

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
رفته بودیم برام خرید عقد کنیم خواهرشوهرو خواهر مادرمنم بودن مغازه کفش فروشی پر بود بقیه هم داشتن کفش ...

وااای الهی😂😂چه حالی شدی اون لحظههه

😅😅من در همه موارد سوتی دارم رفتم مغازه ب فروشنده گفتم دل داری نگفتم دل مرغ همه می‌خندیدن☹️

اخی😂😂

وااای الهی😂😂چه حالی شدی اون لحظههه

فقط ممونامزدمو خواهرم زیر زیر میخندیدیم.سریع جمع کردم گفتم ازهیچکدوم خوشم نمیاد بریم ی جای دیگه.

خخخخ

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
آره😂😂همیشه اینطوریم تپق میزنمیبارم یکی گفت بهم همچنین گفتم خواهش میکنم عزیزم ، بعدش بخودم اومدم دی ...

وای😂😂

😕نشد،گفتم دوتا سینه میخوام🚶‍♂️ارهه🤩💙شما برا کدوم قسمتین؟

دو تا هم میخواستی🤣🤣🤦‍♀️

ای جاان😍

ما قسمت سفیر شمالی هستیم 

شما چی