2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 78304 بازدید | 676 پست
زنگ زدم به خواهرشوهرم گوشی رو برداشت خواستم بگم سلام خوبی گفتم مرسی ممنونم !!!😆😆😆

زبونت جلوتر از مغزت کار کرده یهو😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
منم رفتم گفتم توپ گرد دارید اونم گفت همه توپ ها گرد هستن

😆😆😆🤣🤣🤣وای سوتی های تو باحاله

راستش اصلا خوشحال نیستم که  باهام خوبی...  چون تو با همه خوبی           ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفته بودیم برام خرید عقد کنیم خواهرشوهرو خواهر مادرمنم بودن مغازه کفش فروشی پر بود بقیه هم داشتن کفش ...

وای😂😂😂😅😅😅

فقط قدر خواهرتو بدون . اون یه فرشتس

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

چنبار گفتم تو سایتتابستون میخواستم پاستا درست کنم،همه دستورا نوشته بود دو عدد سینهرفتم مرغ فروشی،گفت ...

😅😅من در همه موارد سوتی دارم رفتم مغازه ب فروشنده  گفتم دل داری نگفتم دل مرغ همه می‌خندیدن☹️

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

چنبار گفتم تو سایتتابستون میخواستم پاستا درست کنم،همه دستورا نوشته بود دو عدد سینهرفتم مرغ فروشی،گفت ...

ای واای من بودم فرار میکردممم😂😂🙈

واای....🙈😂😂

عه شیرازی هستیی 

زبونت جلوتر از مغزت کار کرده یهو😂😂

آره😂😂

همیشه اینطوریم تپق میزنم

یبارم یکی گفت بهم همچنین گفتم خواهش میکنم عزیزم ، بعدش بخودم اومدم دیدم دارن میخندن.

یبارم یکی گفت خواهش من گفتم مرسی

اصلا داغونم توی صحبت کردن😆😆😂😅😅

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

نهه من کار کنم تو بشیینی یه گوشه نگاه کنیی؟🤣🤣

خب اگه وایسم توی دست و پاتم نمیتونی به کارات برسی😂😂🌸