2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 224 پست
یبار رفتم لوازم التحریری گفتم ببخشید تخته شاشی دارین(تخته شاسی) بدبخت فقد نگام میکرد هیچی نمیگفتتتتت ...

تخته شاشیی🤣🤣🤣🤣🙈

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تگام آبی نمیشهههه🥲🥲🥲🥲🥲میشه یکی اینا رو تگ کنه❤❤بتی۱ daniiki لوسیفر_بد بیلیب تیدام زن_ممدقولی fa ...

کسی نیست کمکم کنه؟🥲

خب وایسین خودمم بگم😂😂🙈

یه بار رفتم داروخانه پدبهداشتی بخرم☺️😂

حالم اصلا خوب نبود 

فروشنده یه پسر جوون بود گفت مای لیدی میخواین یا پنبه ریز ؟🤨

پرسیدم کدومش بهتره؟

فکرکن برای خودت میخوای هرکدوم بهتره بده 😳😂😐😐

مرده چند لحظه نگاهم کرد منم رفتم توی افق محوشم😂نمیدونم واقعا چرا اون حرف رو زدم 

پسره گفت: نمیدونم والله‏!‌‏!😭😂😩

منم دیدم اوضاع خیلی بحرانیه😁فقط گفتم ممنووون و الفراااار

‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌

چند روز پیش گاز رفته بود مامانم گفت چطوری غذا درست کنم حالا آنقدر این روزا برق میره و مجبوریم با فندک روشن کنیم گفتم خب فندک که داریم با فندک روشن کن یهو دیدم مامانم غش کرد😂😂

یبار رفتم لوازم التحریری گفتم ببخشید تخته شاشی دارین(تخته شاسی) بدبخت فقد نگام میکرد هیچی نمیگفتتتتت ...

منم رفتم گفتم توپ گرد دارید اونم گفت همه توپ ها گرد هستن 

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

واااای نههه😬😂😂😂الان سالمییی

اره فقط اون شب نزاشت بیام خونه فکر کن جلوی رفیقام رفت برام بالش و پتو اورد گفت بفرما جایی که تا الان بودی من گفتم مامان یعنی چی گفت یعنی همین حالا رفیقای اشغالمم دارن میخندن😂😂 گفتم واقعا میرما مامان گفت مگه شوخی دارم؟ 😂😂 من رفتم شب خونه ی یکی از رفیقام و مامانمم نصفه شب حدود ساعت ۳ زنگ زد به تک تک رفیفام که خونه ی شماس؟ من خونه یکیشون بودم ولی همه ی رفیقام زحمت کشیدن گفتن اره خونه ی ماس😂🤌 

♡♡