2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5885 بازدید | 300 پست

زنگ زدم به خواهرشوهرم  گوشی رو برداشت خواستم بگم سلام خوبی گفتم مرسی ممنونم !!!😆😆😆 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

چنبار گفتم تو سایت

تابستون میخواستم پاستا درست کنم،همه دستورا نوشته بود دو عدد سینه

رفتم مرغ فروشی،گفتم سینه میخوام،شک شد،نتونست خودشو کنترل کنه،دوساعت میخندید😕🚶‍♂️

کلاس زبانم ی بار میخواستم suggestرو اسپل کنم،گفتم اس،یو،جی جی ..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تگام آبی نمیشهههه🥲🥲🥲🥲🥲میشه یکی اینا رو تگ کنه❤❤بتی۱ daniiki لوسیفر_بد بیلیب تیدام زن_ممدقولی fa ...

@بتی1    

@زن_ممدقولی    

@fatemeh21    

@بیلیب    

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

تگام آبی نمیشهههه🥲🥲🥲🥲🥲میشه یکی اینا رو تگ کنه❤❤بتی۱ daniiki لوسیفر_بد بیلیب تیدام زن_ممدقولی fa ...

من فقط یکیشو تگ میکنم 

@زن_ممدقولی    

راستش اصلا خوشحال نیستم که  باهام خوبی...  چون تو با همه خوبی           ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

چند روز پیش گاز رفته بود مامانم گفت چطوری غذا درست کنم حالا آنقدر این روزا برق میره و مجبوریم با فند ...

باهوش کی بودی تووو😂😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱

@بتی1    

@بیلیب    

@زن_ممدقولی    

@fatemeh21    

فقط اینا آبی شدن اسی

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

اره فقط اون شب نزاشت بیام خونه فکر کن جلوی رفیقام رفت برام بالش و پتو اورد گفت بفرما جایی که تا الان ...

واای بدتر شد ک 😐😐😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱

رفته بودیم برام خرید عقد کنیم خواهرشوهرو خواهر مادرمنم بودن مغازه کفش فروشی پر بود بقیه هم داشتن کفشارو میدیدن و نظر میدادن ی دفه اومدم ازویترین ی کفشی بردارم چنااااااان خوردم ب شیشه ی ویترین کل مغازه صداداد اینقدر این تمیز بود من متوجه نشدم ک ویترین شیشه داره فک کردم هیچی جلوش نیس خواهرم سریع خواهرشوهرمو سرگرم کرد ک اون صحنه رو نبینن.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون