زنگ زدم به خواهرشوهرم گوشی رو برداشت خواستم بگم سلام خوبی گفتم مرسی ممنونم !!!😆😆😆
فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...اینچیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره" Suga: آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره! لینکِ ناشناس : https://daigo.ir/secret/1727265412
رفته بودیم برام خرید عقد کنیم خواهرشوهرو خواهر مادرمنم بودن مغازه کفش فروشی پر بود بقیه هم داشتن کفشارو میدیدن و نظر میدادن ی دفه اومدم ازویترین ی کفشی بردارم چنااااااان خوردم ب شیشه ی ویترین کل مغازه صداداد اینقدر این تمیز بود من متوجه نشدم ک ویترین شیشه داره فک کردم هیچی جلوش نیس خواهرم سریع خواهرشوهرمو سرگرم کرد ک اون صحنه رو نبینن.
فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون