2777
2789
عنوان

تجربه کاهش چربی خون خیلی خیلی بالا(کلسترول=۲۹۰)(تری گلیسیرید ۸۸۶)

| مشاهده متن کامل بحث + 78878 بازدید | 67 پست

مامان منم خیلی چربی خونش بالا بود هم بردیمش دکتر بهش دارو داد هم پیش پزشک سنتی گفت دانه کینوا بخوره خوب میشه. از نوشاتو براش سفارش دادیم زود هم رسید دستش خودش میگه خیلی بهتر شده.هم دارو هم کینوا به دادش رسید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه چیزی شنیدم منتها فعلا انجام ندادم عجیبه ولی یکی گفت خیلیییییی تاثیر داره

گفتش چند تا پوست چوبی گردو رو بنداز توی اب بذار بجوشه

وقتی قشنگ جوشید

پوستارو بنداز بره اب رو بذر یخچال

هر روز ازش بخور

میگفت خیلییی تاثیر داره

و حتما امگا باید بخوره همسرتون

امگا ۳ خارجی هم بگیرید

سرکه که اونجوری نباید بخوره طفم ترشیشو حس نکنه منظورش جیزایه ترشو ایناس ...یه قاشق غذا خوری تو یه لی ...

یعنی میشه ی قاشق سرکه رو تو ی لیوان اب ریخت و بذاری رو اوپن هر چندساعت ی قلپ بخوری تا شب تموم شه.یا ی جا بخوری

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

من چند ماه پیش آزمایش خون دادم. کلسترولم ۲۰۰ بود یعنی لب مرز بود. تری گلیسیرید هم خوب بود اصلا بالا نبود ، ولی با این حال دکتر بهم قرص چربی داد.

دکتر به من گفت تری گلیسیرید مربوط به تغذیه هستش ولی گفت چون تری گلیسیرید شما خوبه و اضافه وزن نداری پس بهت رژیم غذایی نمیدم. بعد گفت کلسترول عمدتا ارثیه

سرکه سیب دندون خراب میکنه یه دفعه بعدش دهنت اب بزنی خیلی بهتره

هم دندون هم معده

واسه همون میگم جرعه جرعه تاثیر داره یانه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون