2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 18299 بازدید | 377 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی بار زنداییم عکس مادرش رو گذاشته بود پروفایل اش با خودش . منم میخواستم برای خواهرم بفرستم که ببین عکس بی‌حجاب خودشو و مادرشو گذاشته پروفایلش ...بعدش عکسش رو ذخیره کردم بجا اینکه برای خواهرم بفرستم برای زنداییم فرستادم و نوشتمم ببین زن دایی چی گذاشته پروفایلش 😬.....تو صدم‌ثانیه سین زد من اصلا متوجه اشتباهم نشده بودم و از پی پیش رفتم تا پیام داد مگه مشکل پروفایلم چیه 😐اونموقع فهمیدم چ گند ی زدم

خب وایسین خودمم بگم😂😂🙈یه بار رفتم داروخانه پدبهداشتی بخرم☺️😂حالم اصلا خوب نبود فروشنده یه پسر جو ...

وااااااااااای😂😂😂😂😂😂

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
ی بار زنداییم عکس مادرش رو گذاشته بود پروفایل اش با خودش . منم میخواستم برای خواهرم بفرستم که ببین ع ...

واااااااااااااای لعنت بهتتتتتت

خوبه فحشی چیزی ندادی اووووووف🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

وااااااای🤣🤣🤣🤣اسم خواستگاری اومد چند سال پیش یه خواستگار اومده بود برای آبجیممنم توی اتاق بودم و ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منتظر واحدم با این خاطره و خاطره قطار اون کاربر جوری میخندم اهالی میگن بنده خدا روانیه لابد

خب وایسین خودمم بگم😂😂🙈یه بار رفتم داروخانه پدبهداشتی بخرم☺️😂حالم اصلا خوب نبود فروشنده یه پسر جو ...

وای این واقعا چه سوالیه .من مغازه دارم وآقاییون میان واسه نوار خریدن وبعضیاشون انقدربیشعورن که میپرسن کدوم بهتره ومن اینجوروقتا میخام بگم خب اززنت بپرس ولی خیلی جدی درباره مارکشون جواب میدم.وی دفعه ی آقایی امده بود ی مارک خاصی میخاست وماداشتیم خیلی باحال بود انگارخیلی گشته بود واسه پیداکردنش می گف خانم این کارخیلی خوبه خیلی یعنی چنان باذوق می گفت این خیلی خوبه خواستم بگم استفاده کردید

من صدام مردونه اس رفتم مرغ بخرم آقاهه اون پشت داشت مرغ تیکه میکرد دید به من نداشت یه آقای دیگه هم بود من گفتم آقا بال دارید فروشنده از اون پشت گفت عزیزم مرغ هم دارم فدات بیا جلو ببینم میخواستم در برم اومد جلو رنگش پرید آنقدر عذر خواهی کرد گفت دوستم وقتی میاد صدای زنونه درمیاره سربه سرم می زاره من که آنقدر خندیدم در رفتم