2777
2789
عنوان

این پیام خوبه بفرستم واسه رلم❓

267 بازدید | 32 پست

تازه بک زدیم یه سری رفتارای سمی ازش دیدم که تصمیم گرفتم حرفامو بهش بگم. به نظرتون حرفام اوکی هست؟

( اینا رو بهت میگم چون بهم گفتی هستی و میخوای تو این رابطه باشی، زنگ میزنم پیام میدم جواب بدی بی خبر نذاری، بی خبر نمونی. خودتم زنگ بزنی و پیام بدی پیگیر باشی رابطه ای که بخواد یکطرفه باشه آدمو خسته میکنه و ارزشی نداره،چون اگه رغبت و تمایلی از طرف مقابلم نبینم خودمم نسبت بهش سرد میشم. خلاصه که کم بودن، یا بی اهمیتی فقط باعث دلزدگی میشه، من انتظار اینو دارم که تو زندگیم پررنگتر باشی.. اینا یک سری توقعات من از رابطست.من رابطه نصفه نیمه نمیخوام

و میدونی که همه رفتارای سمی باعث کمرنگ شدن رابطه و تموم شدنش میشه.)

بک زدیم ینی چی

دوباره بهم برگشتن 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید سوال شخصی میپرسمکدومتون کات کرده بود که بک زدین؟

من کات کرده بودم.

یه روز تصادفی همو جایی دیدیم بعدش تماس گرفت و قرار گذاشتیم بک زدیم. ولی انگار نیست تو رابطه. اصلا پیگیرم نیس. 

چطوره پیامم؟

خوبه 

ولی اگه واقعا اینجوری هست دوستانه میگم بک زدن انتخاب مناسبی نیست 

به قول خودت رابطه یک طرفه سمه

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

آره خوبه 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من کات کرده بودم.یه روز تصادفی همو جایی دیدیم بعدش تماس گرفت و قرار گذاشتیم بک زدیم. ولی انگار نیست ...

چجوری راضیتون کرد برگردین؟🥺چیا گفت چیشد که تحت تاثیرش قرار گرفتین؟

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤