2777
2789
عنوان

سلام تهرانی ها می شه جواب بدید لطفا

204 بازدید | 31 پست

سلام ما تو تهران می خوایم خونه آپارتمان بخریم یکی بر میدان بریانک سمت بلوار سید عابدین نوری پیدا کردیم یک آپارتمان دیگه هم تو پایین تر از خیابان قزوین و پایین تر از امام زاده حسن تو خیابان حوالی دلنوازان هست یک املاکی به همسر من گفته اونی که تو بریانک هست نخر خوب نیست اونی رو بخر که پایین تر از خیابان قزوین هست بریانک منطقه ۱۰ هست امام زاده حسن اگر اشتباه نکنم ۱۷ باشه من ساکن تهران نیستم محله های بالا شهر پایین شهر رو بلد نیستم الان بین بد و بدتر نمی دونم کدوم درسته شما بمن بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل هم بهم بگین می خوام به همسرم نشون بدم تو انتخاب ما اثر داره

کدوم ب محل کارتون نزدیکه؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

راستش بین این گزینه ها بهتره دست نگه دارید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نزدیک امام زاده حسن شلوغه😁پر بازار و دست فروش😌کیف میده برای ما خانما

من تو نی نی سایت خوندم اونجا لات و پایین شهری و اوباش هم داره آیا راسته؟ یعنی نخرم؟ الان بریانک پایینه یا امام زاده حسن؟ شما باشی کدوم رو می خری؟

هیچکدوم خوب نیست و از نظر فرهنگی ضعیف اون سمتا قسمت خیابون امام خمینی رودکی و شادمان نواب و اینا خیل ...

می دونم اما پول ما به اون سمت ها می خوره و مجبوریه اول هم نوشتم بین بد و بدتر کدوم انتخاب کنم

من تو نی نی سایت خوندم اونجا لات و پایین شهری و اوباش هم داره آیا راسته؟ یعنی نخرم؟ الان بریانک پایی ...

جفتشم پایینه

تو همه محله ها ازاین مشکلات هست. 

من دقیق نمیشناسم

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔