سلام ما تو تهران می خوایم خونه آپارتمان بخریم یکی بر میدان بریانک سمت بلوار سید عابدین نوری پیدا کردیم یک آپارتمان دیگه هم تو پایین تر از خیابان قزوین و پایین تر از امام زاده حسن تو خیابان حوالی دلنوازان هست یک املاکی به همسر من گفته اونی که تو بریانک هست نخر خوب نیست اونی رو بخر که پایین تر از خیابان قزوین هست بریانک منطقه ۱۰ هست امام زاده حسن اگر اشتباه نکنم ۱۷ باشه من ساکن تهران نیستم محله های بالا شهر پایین شهر رو بلد نیستم الان بین بد و بدتر نمی دونم کدوم درسته شما بمن بگید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هردوتاش خوبه ، امام زاده حسن شلوغی بازارش رو داره ، بریانک شلوغی ترافیک و دود و دم چون نزدبک نواب هست ، ولی هردوتاش محله های بدی نیستن، عالی هم نیستن معمولی هستن، قیمت شون رو هم میگی لطفا؟؟
برو سمت استاد معین با این قیمتاامام زاده حسن و کلا بزار کنار ی بار بری میفهمی چه اوضاعی داره انقدر م ...
من خودمم بدم میاد همسرم گیر داده من حالم از اونجا بهم می خوره بدبختی استاد معین تو دیوار می زنم سرچ املاکی دست گرفته بی عقل ها دارن ملک های اندیشه کرج رو به اسم منطقه استادمعین آگهی می کنن از ۳ تومن تا ۴و ۵۰۰ من ۲ بار زنگ زدم دیدم آگهی فیک هست بدم اومد دیگه اونجا رو بررسی نکردم
من تو نی نی سایت خوندم اونجا لات و پایین شهری و اوباش هم داره آیا راسته؟ یعنی نخرم؟ الان بریانک پایی ...
امام زاده حسن جنوبی تر و پایین تره ، بریانک یه ذره بالاتره ، توی تهران فقط باید سرت به زندگی خودت گرم باشه و کاری به همسایه و... نداشته باشی و کلا راشون ندی خونتون ، اوباش هم همه جا هست ولی دست دست نکن و به این چیزها فکر نکن، انشالله هرکدوم بهتر هست رو بخرین
املاکی بخاطر اینکه میدونه گزینه بریانک هرطوری باشه مشتری براش میاد الکی داره ایراد میزاره روش باور نکنین، مطمین باش مشتری خونه امام زاده حسن کمتره میخواد بندازه بهتون، وگرنه بریانک بهتر و بالاتره و به لاله زار نزدیک تر