2777
2789
عنوان

از وقتی بقره میخونم خوابای عجیب میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 20 پست
خواهش میکنم عزیزم چون گفتی جاریت اهل دعا و این چیزهاست ممکنه بازهم براتون دعا گرفته باشه

اره درست میگی ممکنه راستش من همش فکر میکردم صرفا حسوده تا تغییر رفتار شوهرشو دیدم ، قبل اون خواب میدیم یه زن با ظاهری که نسبتا شبیه جاریمه تبدیل به گربه سیاه میشه و دنبالم میاد بعد به سر و روم چنگ میزنه و بعد دوباره تبدیل به زن میشه و روی سینم میافته و دستاشو روی گردنم میزاره 

این خواب رو اون زمان بارها دیدم  

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اره درست میگی ممکنه راستش من همش فکر میکردم صرفا حسوده تا تغییر رفتار شوهرشو دیدم ، قبل اون خواب مید ...

خوب شماباید همیشه حواست باشه نمازهاتو سروقت بخونی و اذکار صبح و شام اهل سنت رو از نت دانلود کن هر صبح و شب بخون تا چشم زخم یا سحر از طرف دیگران رو زندگیتون تاثیر نداشته باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شماباید همیشه حواست باشه نمازهاتو سروقت بخونی و اذکار صبح و شام اهل سنت رو از نت دانلود کن هر صب ...

مرسی سعی دارم نمازامم بخونم ، ممنون که وقت گذاشتی ♥️

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مرسی عزیزم راستش سرم خیلی شلوغه نمیتونم بخونم ولی با کارام صوتشو پخش میکنم ظاهرا نتیجه داده نمیدونم

خواهش میکنم.

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
مرسی عزیزم راستش سرم خیلی شلوغه نمیتونم بخونم ولی با کارام صوتشو پخش میکنم ظاهرا نتیجه داده نمیدونم

خواهش میکنم.

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
من کلا خواب عجیب میبینم شوهرمم همش خواب شیطان و جن میبینه قبلاحس وحشتناک افسردگی حتی تنفر نسبت به زن ...

چقد قرآن چ سوره های ؟