2777
2789
عنوان

بوتاکس معده

63 بازدید | 5 پست

سلام دوستان تاریخ۱۴۰۳/۱۰/۱۵ تزریق بوتاکس معده انجام دادم...درد کمی دارم الان ک انجام دادم مثل ی کوفتگی میمونه ولی قابل تحمل و این ک انجامش اصلا استرسی نداره چون با داروی خواب اور قوی میخوابونن....مراقبت های بعدش خیلی مهمه چون میدونین ک بوتاکس بعد دوهفته اثراتش شروع میشه...حداقل همون دوهفته رو باید رعایت کنین

واین ک بوتاکس چکارمیکنه...بوتاکس باعث فلج شدن عصب معده میشه ک این فلج شدن باعث میشه ترشح هورمون های گرسنگی پایین بیاد درنتیجه ارسال پیام گرسنگی ب مغزهم کاهش پیدا میکنه و این ک چون این عصب ها فلج شدن باعث میشه اگ شماغذایی رو خوردین هضمش دیرتر اتفاق بیوفته و ب مدت بیشتری شما احساس سیری کنین

دوستان عزیزی ک هم ک میگن چ کاریه برید و ورزش و رژیم من سی سالمه و کل زندگیم با رژیم و ورزش گذشته وبعد زایمان اضافه وزن پیدا کردم ک هرچی رژیم و ورزش انجام دادم دیگ وزنم زیر هفتادکیلو نیومد یکبارهم بارژیم کتوژنیک ب وزن پنجاه و هشت رسیدم ک با برگشت ب سفره اصلی خانواده سه برابر وزنی ک کم کرده بودم برگشت پس لطفا مارو نصیحت نکنین

موفق باشید

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

انشالله که به نتیجه دلخواهت برسی گلم

مرسی بابت اشتراک تجربت

منم خسته شدم از رژیم

همیشه رژیم بودم و هستم 

از گرسنگی دیگه عصبی میشم حتی روزی ۸۰۰ کالری هم نمیخورم اما ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره