2777
2789
عنوان

هم کلاسی پسرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مثل شما اگه کسی بچمو بزنه خیلی ناراحت میشم ولی متاسفانه مثل شما فوی نیستم البته پسر من فقط یک نفر اذیتش میکنه که اونم هم سنشه ۶ سالشه خیلی کوچیکه من فقط دعواش میکنم جلو مامانش

چی میگی !؟اون دعوای بچه گانه بوده الان خانواده اون پسره میتونن از این خانم شکایت کنن که بچه رو کتک ز ...

دعوای بچگانه یبار دوبار نه هرروز

باید زنگ میزد مادره پسره میومد صورت پسر ایشونو میدید 

به ننه باباش زنگ میزدی بچتونو جمع کنین

تو گروه مادران پیام دادم ج نداد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
دعوای بچگانه یبار دوبار نه هرروزباید زنگ میزد مادره پسره میومد صورت پسر ایشونو میدید

مدیر زنگ زد نیومدن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
اصلا از کجا معلوم والدین اون بچه اطلاع داشتن؟

چون بچش خیلی سره و خانواده اصلا نمیان دنبال کاراش

😂😂😂ننه اش نیومدمد رسه؟؟؟

نه سراغشو نمیگیرن

همسن پسره منهکاش به مادرش زنگ پیزدی بیاد دستپخت پسرشو ببینه و همونجا میگفتی اگه دوباره اینکارو کنه ا ...

نیم ساعت موندم تو مدرسه با اینکه بچشو من زدم هم نیومدن

ولشکن دیگه زدی نوش جونش زد باید میخوردالبته باید به پسرت میگفتی بزنه تا یاد بگیره وقتی زد و حرف جوا ...

اگه میدونستم همون اول میزدم

من بودم نمیزدمشولی میفرتم شکایت میکردم و شر میکردمحتی شده دیه عم میگرفتمولی نمیزدم که فرصتی به اونا ...

میگن بچه هستن

نیم ساعت موندم تو مدرسه با اینکه بچشو من زدم هم نیومدن

ببین وقتی میگی چندبار تذکر دادی و درست نشد بنظرم حقش بوده

اگه بار اولش بود حق با اون بود ولی الان حق باشماست