2777
2789
عنوان

فکر کنم دیوونم😐

90 بازدید | 22 پست

نمیدونم چرا اینجوریم ولی هر چیز بد میبینم میگم خدا کنه سر منم بیاد دیوونم بخدا چرا اینجوریم کسی دیگه هم هست همچین چیزایی و تو دلش بگه😐😭

طفل میگرید چو راه خانه را گم میکند چون نگریم من که صاحبخانه را گم کرده ام❤️‍🔥؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیوونگی من از تو بیشتره.. به یه چیزی فک میکنم اگه عطسه ی تکی بیاد میگم اینکار نمیشه و ولش میکنم... عطسه ی دوتایی بیاد میرم دنبالش... از صب تا شب منتظرم یکی عطسه کنه ببینم جفته یا فرد😭😭😐😐

وسواس فکری داری احتمالاذهنت عادت کرده به اون جمله

خیلی اذیت میشم هر چیز بد و وحشتناکی رو میگم حتی مرگ عزیزان که اخرشم سرم اومد

دیوونگی من از تو بیشتره.. به یه چیزی فک میکنم اگه عطسه ی تکی بیاد میگم اینکار نمیشه و ولش میکنم... ع ...

چرا به خدا این فکرا چین من دیگه دیوانه شدم هر چی اتفاق بده تقصیر منه میخوام بمیرم خودمو باید بکشم

وایییی🤦🏻‍♀️کاش یادم بره اینوسعی کن نگی وسواس گرفتی باش مقابله کن

چیکار کنم چجوری 

خیلی اذیت میشم هر چیز بد و وحشتناکی رو میگم حتی مرگ عزیزان که اخرشم سرم اومد

دکتر مراجعه کن عزیزم

منم یه مدت بعضی حرفا مدام ناخواسته میومد تو ذهنم اذیت میشدم

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

دکتر مراجعه کن عزیزممنم یه مدت بعضی حرفا مدام ناخواسته میومد تو ذهنم اذیت میشدم

اوایل که اینجوری شدم یه لحظه اشنا میدیدم و در کنارش اینا رو میگفتم الان لحظه اشنا رو نمیبینم ولی هنوز این حرفای دیوانه رو میزنم

چیکار کنم چجوری

این فکر اومد تو ذهنت حرص نخور که چرا این حرفو زدم چون دست خودت نبوده صلوات بگو ذهنتو اروم کن تو هروقت این حرفو میزنی واقعا انجام میشه؟نه فقط اعصاب خودتو داغون میکنی وگرنه دست تو نیست که سرت بیاد یا نه

این فکر اومد تو ذهنت حرص نخور که چرا این حرفو زدم چون دست خودت نبوده صلوات بگو ذهنتو اروم کن تو هروق ...

چرا قبل از مرگ عزیزم گفتم کاش منم مثل فلانی اینو دردو دیده بودم الان غم و دردشو میکشم تموم میشه ولی نمیتونم دارم دیوونه میشم خیلی وحشتناکه نبودش نیست و دیوانه شدم

دیوونگی من از تو بیشتره.. به یه چیزی فک میکنم اگه عطسه ی تکی بیاد میگم اینکار نمیشه و ولش میکنم... ع ...

وایی دوست من🤦🏻‍♀️ اینجوری فکر میکرد ذهن منم قاطی کرده بود با حرفاش به همه چی اعتقاد داشت هرچی ز چرتیو میدید سریع یه چیزی میگفت

چرا قبل از مرگ عزیزم گفتم کاش منم مثل فلانی اینو دردو دیده بودم الان غم و دردشو میکشم تموم میشه ولی ...

اتفاقی بوده و قسمتش خدا رحمتش کنه ولی دست تو نبوده که همه چیز دست خداست تو فقط با فکرت خودتو اذیت میکنی و حس گناه داری احساس گناه نداشته باش این حرف اومد تو ذهنت بهش بی محلی کن حواستو پرت کن سریع

من چن بار قصد ترک کردنشو داشتمباز مجدد برگشتم ب روال سابق

من هی میگم خدانکنه خدا نکنه باز دبم میخواد اتفاق بیوفته خودزنی میکنم میگم خدانکنه ولی بازم ته دلم میگم بشه خدایاااااا خیلی سخته