2777
2789
عنوان

بهش زنگ بزنم یا نه

81 بازدید | 9 پست

کسی که دوسش دارمو ناراحت کردم

اونم خیلی دوسم داره

ولی دو بار رفتار بدی باهاش کردم‌و بعدم خدافظی کردم 

دیگه هیچی نگفت

خیلی ناراحتم یه چیزی رو قلبم سنگینی میکنه

دلم میخواد زنگ بزنم از دلش دربیارم اما میترسم ج نده

Akh age mishod saramo bekubam be ye ja shayad faramushi begiram❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۵ روز پیش بحث نکردیم من باهاش بحث کردم بعدم خدافظیهیچی نگفت

۵روزه که هیچ زنگ و پیامی به هم ندادین؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
نه من خدافظی‌کردم از اینستامم ریمووش کردمعصبانی بودم

اگه مقصر بودی 

به نظرم بهتره دیگه بیشتر از این کش نده همین الان یه پیام بده حالشو بپرس ...معذرت خواهی کن

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
اگه مقصر بودی به نظرم بهتره دیگه بیشتر از این کش نده همین الان یه پیام بده حالشو بپرس ...معذرت خواهی ...

اخه حتی هنوز پیامامو نخونده 

میترسم بازم نخونه و ج نده 

ولی تو یک هفته دو بار همین رفتارو کردم

Akh age mishod saramo bekubam be ye ja shayad faramushi begiram❤️
اخه حتی هنوز پیامامو نخونده میترسم بازم نخونه و ج نده ولی تو یک هفته دو بار همین رفتارو کردم

همین الان یه نگا به تایپک قبليت انداختم 

کلا ولش،کن پیام نده بهش،

چون اگه خودش،میخواس و ترس از دست دادنتو داش،اون روز که بهش،گفتی ظاهرا مشکلت منم خداحافظ پیگیری میکرد بهت پیام میداد نمیذاش قهر کنی و بری

😔😔😔😔

درک میکنم حالتو

چون خودمم خانومم ناخواسته زود وابسته میشیم دل می‌بندیم 

باورشون میکنیم خداروشکر که چن روز بیشتر نیس که تو زندگیته از الان حذفش،کن با کسی باش،که تحمل رفتنتو...دلخوریتو ‌‌‌...قهر کردنتو نداشته باشه

کسی که واسش،مهم باشی نه اینکه خیلی راحت ۵روز بتونه ازت بی‌خبر باشه