2777
2789
عنوان

خدایی من خیلی مامان عجیبی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 5670 بازدید | 188 پست
همه اش اوکیه ولی چرا وقتی حامله ای مهمون دعوت میکنی؟ به خودت احترام بذار

بببین همسرم دعوتشون کرده 

منم سعی میکنم کاری کنم که نیان

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قصد دارم بعد از بچه هام مطب بزنم واقعیت قبلش توی مدارس کار می‌کردم واسه چکاب بچه ها یکم بعد توی کلین ...

عزیزم میشه یکم راجع رشتتون بینایی سنجی بگید؟

خوبه به نظرتون آینده شغلیش خوبه با توجه به پیشرفت تکنولوژی؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
جای تحسین کردنتونه؟خوبه بشینه مث افسرده ها و هی تاپیکای چرت بزنه؟اتفاقا بنظرم آدم سرش شلوغ باشه خیلی ...

من گفتم تاپیک چرت بزنه؟؟؟؟؟؟

کاملا موافقم ک انقد با انرژیه و مامان فعالیه و بهش افتخار میکنم اما تو بارداریه دوقلو اصلا اصلا نباید انقد فعالیت داشت باید خیلی مواظب خودش و بچها باشه

خدا بچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم ولی از لحاظ مالی رفاه کامل دارین که بچه زیاد آوردین؟ 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

لطفا دعوا نکنید عزیزم که مجبور نشم قفل کنم

ترک میکنم 

امیدوارم موفق باشی مامان گلی و خدا بچه های گلتم حفظ کنه ♥️♥️

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...
حقیقتش باور نمیکنم دیگه هیچ دوقلویی و سه قلویی و من چقدر خاصمی رو تو سایت باور نمیکنم و نمیکردم و نخ ...

حالا ی چی بگم شاید بقیه عجیب نباشه براشون 

من تحصیلاتی ندارم زیر دیپلمم ولی دوتا بچه دارم و میدونم ک شربت سیتریزین چیه 

ولی این خانم ک ب قول خودش دکتره و سمینار میره نمیدونه شربت سیتریزین چیه 

حالا با این حساب ک چندتا بیشتر از من بچه داره سوادش بیشتره و همیشه تو جامعه است

زر زر تو احمق میزنی

بخاطر اسی باهات بحث نمیکنم 

حیف شد

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...
واقعا احسنت به این روحیه و انرژی شما عالی هستین😍❤️میشه یه راهکار به منم بگی که فعال باشم من در طول ...

اقا به خدا خودمم نمیدونم چطوری انقدر فعالیت میکنم 

از بچگی همین بودم یجا نمیتونم بشینم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

خدارو شکر☺️دلم میخواد مثل قبلا ها یکم برای خودم وقت بذارم

میتونی.یکمم باید تلاشه رو بیشتر کرد البته . امیدوارم موفقیتت روز افزون باشه

معاینه چشم

یه سوال داشتم دختر منو تو پیش دبستانی معاینه کردن گفتن مشکوکه نمیدونم به تنبلی یا ضعیفی 

اینا تا چه حد کارشون درسته؟ 

من به دخترم از چند ماهگی چون غذا نمیخورد با کلیپ تو گوشی نشون میدادم میخورد ینی ممکنه از اون باشه؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
حالا ی چی بگم شاید بقیه عجیب نباشه براشون من تحصیلاتی ندارم زیر دیپلمم ولی دوتا بچه دارم و میدونم ک ...

عزیزم ما سه تا خواهریم خیلی وقت پیش ها همون موقع من کاربریم دست سه تامون بود همه تاپیک ها واسه خودم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40