2777
2789
عنوان

خدایی من خیلی مامان عجیبی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 183 پست
واقعا بهت افتخار کردم با این پشت کار و قدرتی که داریخیلی خوشحال شدم برای بچهات که چنین مادری دارنعزی ...

متشکرم لطف داری 🤍✨️

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایول بابا ماشالله بهتمن یک درصد مشغله ی شمارو ندارمو دارم میمیرم

من پفک خلالی میخواممم 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

۳۰ سالمه گلم چشم

من دوتا دارم واقعا نمیتونم به دوتاشون یه اندازه محبت کنم براشون وقت بذارم 

چطوری پنج تا رو میشه کنترل کرد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ای جانم😍موفق باشیکمک دست داری؟

نه خیلی

بعضی وقتا همسرم و دوستام میان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

چقدر عجیبب انسان ها چقدر می تونن با هم متفاوت باشن من ۲۷ سالمه هنوز به ازدواج فکر نمی کنم شما ۳۰ سال ...

منم ۳۰ سالمه یه بچه دارم و فک‌میکنم چرا انقد زود بچه اوردم باید الان تازه دست به کار میشدم😂

یا مثلا خواهرم ۳۵ سالشه تازه امسال ازدواج کرده هنوز نامزدن اووووف چقد همه متفاوتیم

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

ماشالله از آدمایی مثل شما انرژی میگیریم خدا حفظتون کنه برای هم 💙

🤍✨️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مطبم داری؟؟اپتومتریست درآمدش خوبه.۵ تا بچه رو کفاف میده.شوهرتم ک درآمد داره

قصد دارم بعد از بچه هام مطب بزنم واقعیت قبلش توی مدارس کار می‌کردم واسه چکاب بچه ها یکم بعد توی کلینیک الانم که بیکار ولی بعد از تولد بچه ها صد درصد مطب میزنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40