2777
2789
عنوان

شب یلدا از رگ گردن به شما نزدیکتره 🍉🍉🍉🍡🍡😂

| مشاهده متن کامل بحث + 27640 بازدید | 2459 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعله مریم خوشش نمیاد و اجازه نمیده کسی بهش حتی ب شوخی چیزی بگه

حالا کاری با ایشون ندارم 

منم برای خودم ارزش قائلم و آدم بی شخصیتی نیستم 

ولی کاش وقتی خودمون با کسی شوخی میکنیم بتونم شوخی کس دیگه ای رو هم متحمل بشیم (اصلا منظورم ایشون نیست )

من این سایتم میام میخوام چند کلمه حرف بزنم و.... وقصد توهین و دعوا ندارم 

در عالم واقعیت و...یا سرکار همش با هم دعوا میکنیم 😅 دیگه اینجا خوب نیس ، اینو حقوقیا بهتر درک میکنم که چی میگم 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشجو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                                                                                                                                                                                                              « من برای مدتی به دلایلی توی سایت نیستم هر کسی هر سوال یا کاری با بنده داشت این آی دی من توی بقیه پلتفرم هاست میتونه بهم پیام بده salehioriginal »                                 

💐

بزار امتحان کنم ببینم تگ میشی 

@دخترکرد4قدیم‍    عه شدی

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚      خطرناکترین خوردنی دنیا  گول ظاهر آدماست!

بزار امتحان کنم ببینم تگ میشی @دخترکرد4قدیم‍ عه شدی

عه نشدی 

@دخترکرد4قدیم‍ 

باش تو بیا بچه هام و نگهدار تا من برم سرکار،🤣🤣🤷

عهههه پس مامان هم هستین 😄 

من جای شما باشم بچه هامو ول نمیکنم

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشجو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                                                                                                                                                                                                              « من برای مدتی به دلایلی توی سایت نیستم هر کسی هر سوال یا کاری با بنده داشت این آی دی من توی بقیه پلتفرم هاست میتونه بهم پیام بده salehioriginal »                                 

حالا کاری با ایشون ندارم منم برای خودم ارزش قائلم و آدم بی شخصیتی نیستم ولی کاش وقتی خودمون با کسی ش ...

والا هر کی یه شخصیتی داره و ی اخلاقی داره این قانون برا همه نمیشه وضع کرد من خودم شخصا بچها مبدونن اصصصلا ناراحت نمیشم خیلی شوخم و شوخی میکتم منتهی مریم دوس نداره خصوصا شما ک مذکری

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

چرا اتفاقا بی شخصیتی

مریم توروخدا اینجوری نگو🥺🥺♥️🌹

نشدم که

آبی میشی 

ولی بعدش دوباره سیاه میشی 

@دخترکرد4قدیم‍