2777
2789

نمیدونم چطور وصف حالمو بگم من مجردم و متاسفانه باردار شدم(گول خوردم و توبه کردم دیگه سمت هیچ پسری نرم تا وقتی بتونم ازدواج کنم( الان طبق تاریخ اخرین پریودی من ۶ هفته و ۴ روزمه و قرص گفتن بهم از ۷ هفته اثر میکنه الان من استرس دارم میگم نکنه خارج رحمی باشه قرص عمل نکنه کارم بکشه به بیمارستان و جراحی و برداشتن لوله

شنبه هفته بعو سوند نوبت دارم اونموقع میشه ۷ هفته و دو روز 

ولی من دارم دیوونه میشم نمیدونم چطور این ۵روز دووم بیارم

علائمم از همون اول ک فهمیدم یعنی هفته ۴ تا الان ترشح زرد بدون بو و بدون خارش دارم و گاهی کمردرد بنظر شما چقدر احتمال خارج رحمیه

میشه کمکم کنید؟

کی گفته قرص از هفته ۷ اثر میکنه چررت گفته قبل سقط نمیخای سونو بدی بقول خودت شاید خارج رحمی باشه 

چندسالته چرا تا بارداری پیش رفتی 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

کی گفته قرص از هفته ۷ اثر میکنه چررت گفته قبل سقط نمیخای سونو بدی بقول خودت شاید خارج رحمی باشه چندس ...

کلا ی بار بود بعدشم قرص خوردم اما گرفت ..اونی ک ازش قرص گرفتم ..سونو برا ۵ روز دیگه نوبت داده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا ی بار بود بعدشم قرص خوردم اما گرفت ..اونی ک ازش قرص گرفتم ..سونو برا ۵ روز دیگه نوبت داده

اسم قرصت چیه 

دکتره خودش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

نه ولی میترسم خارج رحمی باشع اونموقع ن تنها قرص عمل نمیکنه لوله هم پاره میشه باید جراحی شم اخه من او ...

خب اون پسره که تروباردار کرده الان کجا سپری میکنه ؟؟ 

چیزی بهش نگفتی؟؟ 

خب بهش بگو تا یک غلطی کنه اونم دیگه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب اون پسره که تروباردار کرده الان کجا سپری میکنه ؟؟ چیزی بهش نگفتی؟؟ خب بهش بگو تا یک غلطی کنه اونم ...

اون قرص رو گرفت گفت کنارتم و اینا منتهی من ازش متنفرم گفتم بره گمشه اما الان حالو روزم افتصاحه تو این ۵ روز هزار فکرو خیال دارم میگم نکنع خارح رحمی باشه 

سایتوتک ۵ تا دونه داده ۳ تومن گفت حتی اگه ۶ هفتع و ۶ روز باشه نمیشه باید ۷ هفته کامل شه

چرتو پرت این حرفش نگفتی دکتره یا چی 

من ۳ هفته هم شنیدم با قرص سقط کردن هرچی بیشتر بگذره قلبش تشکیل میشه گناه داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرتو پرت این حرفش نگفتی دکتره یا چی من ۳ هفته هم شنیدم با قرص سقط کردن هرچی بیشتر بگذره قلبش تشکیل م ...

دکتر نیست مسئول داروخونس کارش اینع کلا تو شهر ی نفر اینکارو انحام میده اونم اینه

اون قرص رو گرفت گفت کنارتم و اینا منتهی من ازش متنفرم گفتم بره گمشه اما الان حالو روزم افتصاحه تو ای ...

گفتی گمشه اونم گمشد؟؟😐 

وا خب وقتی متنفری چرا همچین کاری کنی عزیزم اگه کنارته که بگو بیاد جلو پس شاید اصلا سقط نشه میخوای چکار کنی واقعا 

بازم مجبوربشی کورتاژش کنی که رحمت داغون میشه 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

گفتی گمشه اونم گمشد؟؟😐 وا خب وقتی متنفری چرا همچین کاری کنی عزیزم اگه کنارته که بگو بیاد جلو پس شای ...

ترس خارج رحمی رو بیشتر دارم کورتاژم بده ولی خارج رحمی جراحی زیر شکم ب اندازع سزارین باز میکنن یه لوله رو برمیدارن