2777
2789
عنوان

دخترا توروخدا بیاین😭

132 بازدید | 18 پست

بچه ها دوتا از دوستام تو رابطه آن ی شب بهم گفتن ی پسرع رو واست اوکی میکنیم پول دار هول نیست لاشی نیست بمونید با هم گفتم اوکی

ی شب ۶ نفره رفتیم بیرون خلاصه با پسره اوکی شدم

بعد ی هفته اون دوتا دوستام با دوس پسراشون دعواشون شد

بعد دوس پسرم این پیام ها رو داد بلاکم کرد😑😑😑

من این پیام ها رو فرستادم ب دوستم ک ما رو با هم اوکی کرد چون پیام هامونو پاک کزد بخاطر همین این اسکرین شات و گرفتم گذاشتم

چراااااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جفتتون بچه ایین معلومه سنتون کمهبشینین سر درساتون

چه ربطی داره من عشق پاک دختر ۱۴ساله هم دیدم الان بزرگ.شدن بهم رسیدن

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
چه ربطی داره من عشق پاک دختر ۱۴ساله هم دیدم الان بزرگ.شدن بهم رسیدن

اون استثنا بوده ۹۹ درصد همه الکی علافن

هنوز به بلوغ فکری نرسیدن ذهنشون درگیر چرت و پرتا میشه کلی هم امکان سواستفاده هست چون تو اون سن ادم عقلش دست هورموناشه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

طرف افغانیه داره ایسگامون می‌کنه تاپیکا قبلشو ببینید

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
اون استثنا بوده ۹۹ درصد همه الکی علافنهنوز به بلوغ فکری نرسیدن ذهنشون درگیر چرت و پرتا میشه کلی هم ا ...

آره راست میگی یکی تاپیکاشو الان دیدم ی چی دیگ میکف