2777
2789

امروز تو بیمارستان بودم پرستارم  تقریبا ساعت ۱۰ صبح بود 

بعد چندتا دختر اومده بودند تقریبا هم سن وسال خودم یه دعوایی شکل گرفت بین چند نفر چیز مهمی هم نبود دختره شروع کرد به دادن فحشهایی ک آدم از شنیدن اونها خجالت میکشه 

بعد این حرفارو به یه مرد تقریبا ۴۰ ساله میزد دکتر اومد دکتر و هم به فحش بست آخر انداختنش بیرون 

چقدر جامعه داره به سمت بی حیایی  میره فقط این خانوم نیست خیلی زن ودختر این مدلی دیدم امثال ایشون سر یه چیز کوچک فحسهای ناموسی و... چقدر این مدل دخترای بددهن چندشن و حال آدمو بهم میزنند  

تقصیر مردم عادی هم هست که به روی اینا می‌خندن و اینا فک می‌کنند کار خوبی می‌کنند درصورتیکه از درون به چشم یه هرزه نگاهشون میکنند

خواهشا تو جامعه اگه دیدید با دیده تشویق به اینجور دخترها وزنها نگاه نکنید بزارید ارزش خودشونو بدونند اینقدر سطح پایین نباشند 

نگید لابد چیزی شده اینطور کرده درهرصورت اینطور حرف زدن برای یک زن یا دختر ناپسندی  و وجه اجتماعی خوبی نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالم بهم زنه

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

باید هر انسانی ادب و شخصیت سالمی داشته باشه (فارغ از جنسیت) 

و اگر قرار بر مقابله گری هست باید جلوی هرانسان بددهن و بدشخصیت ایستاد 

اگر جلوی پسرها رو میگرفتن و با عنوان پسرن دیگه باهمجنس شون از این حرفا میزنن و .. کار اشتباه توجیح نمیکردن الان دخترا از همون پسرها یاد نمی‌گرفتن و در هردوجنس نسل سالم و باشخصیتی داشتیم