من خودم وقتی بچم کوچیک بود رفتم بازار،بچمو سپردم به مادر شوهرمو خواهرشوهرم....رفتم ،اومدم..استکان چایی ریخته بودبود رو پای بچم و ساق پاش سوخته بود۱۰-۱۵ روز عذاب کشیدم تا پای بچه ی ۲ ساله خوب شد.....ی بارم دخترم از مدرسه اومد دید من نیستم.رفت خونه ی مادر شوهرم....وقتی اومدم،اومد خونه،وگریه میکنه بازوی دستش سوخته بود.....گفت عمه ذرت تفت دار میخواست بزاره جلوی پنجره سرد بشه...ظرف داغ خوردبه دست من...الان ۳-۴ساله رد ماهیتابه رو بازوش مونده.......
خانوما.....مادرای عزیز تا مجبوووووووووور نشدیم بچهامونو پیش کسی نزاریم...سختیش برای خودمونه...........
هفته ی پیش ی بچه ای آوردن دکتر مروارید جا کرده بود تو دماغش...مروارید رفته بود بالا باید عمل میشد......داداش من کوچیک بود لوبیا جا کرده بود دماغش........خون میومد ما خیلی ترسیدیم.....مامانم باما دعوا میکرد که چرا مواظب نبودیم....الان بچه ی خودشم اینطوریه....ی لحظه غافل بشی هر چی گیرش بیاد جا میکنه تو دماغش برای همین مسعله ماهی یکی دوبار بیمارستان میره که چیزیرو که جا کرده دماغش رو در بیارن......خیلی مواظب بچهامون باشیم و به کسی نسپاریم.......من تا مجبورنمیشدم بچهامو پیش کسی نمیزاشتم....الان دیگه خدارو شکر بزرگ شدن....برای تفریح بچهارو پیش کسی نزاریم....من بیشتر اوقات دکتر میرفتم...یا بازار بچهارو با خودم میبردم.......چند سال باید تحمل کنیم تا انشاالله بزرگ بشن........ببخشید پستام طولانی شد