2777
2789
🤣🤣🤣🤣هنو ب دنیا نیومدع فکر اینایی؟😂😂ناناسمممم🥹😍گفتم شاید ۳ یا۴ماهشهبیوتو دیدم ک تقویم بارداری ...

اره ولی دیگ پشیمون شدم نمیرم جایی 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

معمولیه مهدکودک بیمارستان ولی ساعت۸ صبحانه۱۰ میان وعده۱۱نهار میخورنی قطره دارو نمیدن به بچه خودت بای ...

عه بیمارستان مهد داره🤔

من شهر بزرگ نیستم شهرستانم اینجا هیچی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😍😍ارررع خیلی حال میده مخصوصا بچه هم دختر باشه بزرگ که بشه میتونیم دوتایی بریم با بچم به اونم شنا ی ...

عاااا ما بچمون پسره🫠 راهش نمیدن جوجه رو

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

وای خدا ببین اتفاقی نبوده هر دو بار بنظرم بچتو از قصد سوزندن نامردا اره خودمم همین برنامه رو دارم که ...

نه من اینطور فکر نمیکنم....ی کم بیتوجهی کردن...مادرشوهرم گفت تازه چایی ریختیم تو استکانها بچه هم از اونور اومد بیاد بغلم پاش خورد به استکان چایی ریخت رو پاش

قضیه ی ماهیتابه هم بنده خدا خواهرشوهرم ی پاش میلنگه.تودخونهدهم کارهای سختو بهش نمیدن...اومده بود ذرت تفت داده بود برای بچهامیخاست جلوی پنجره بزاره سردبشه دخترم کنارش بود،ماهیتابه ی داغ خورده بود به بازوش.......

بعضی وقتا هم تقصیر بچه ی خودمونه،،،حرف گوش نمیکنن،،ی جا نمیشینن.....بچه ان دیگه بزرگتر یاید حواسش باشه.....باور میکنی من ۳ تا بچمو پیش دبستانی نزاشتم..فقط پسرمو گذاشتم اونم چون دخترم میگفت ی تایمی خونه ساکت باشه من برای کنکور بخونم....اونم خواهر جان تو مهد بچهارو برده بودن بیرون.خودت میدونیدکه پسر بچها شلوغن،پسر من رفته بود بالای سرسره،بچهای دیگه هم اومدن همدیگرو هل دادن پسر من از بالای سرسره با سر افتاده بود زمین.....خدا رو هزار مرتبه چیزی نشده بود....اومد خونه گفت..من گفتم پس مدیر مربی کجا بودن که شما بالای سر سره همدیگروهل دادین؟!،گفت داخل دفتر نشسته بودن به گوشیشوندنگاه میکردن.....شوهرم میخواست بره مهد خون بپا کنه...گریه کردم..التماسش کردم نزاشتم...گفتم حالا که بخیر گذشته توهم ولش کن...بزور نگهش داشتم

😱😱😱 وای تا حالا تو این تاپیکا نبودم چه وحشتناک منم واسه همین دل نگرونم 🥺اصلا استخر بدرک دیگ نمیر ...

خدا شاهده‌من بعضی عروسیها دعوت میشدم بخاطر بچهام نمیرفتم...مهمونیها نمیرفتم. من پیش دبستانی درس میدادم...فقط بخاطر بچهام کنار گذاشتمو نرفتم....چون دوست نداشتم بچهامو پیش کسی بدون خودم بزارم....الان همکارهای من رفتن زیر نظر آموزش و پرورش ....چیزی نمونده بازنشست‌بشن.....ولی من بخاطر بچهام موندم خونه......عاشق بچهامن.....من دنیارو بدون بچهام نمیخام.......

خدا شاهده‌من بعضی عروسیها دعوت میشدم بخاطر بچهام نمیرفتم...مهمونیها نمیرفتم. من پیش دبستانی درس میدا ...

اره مخصوصا بدونی مثل خودت توجه نمیکنن مراقب نیستن 

منم میدونم هیچکی مثل خودم مراقب نیست 

البته شوهرم خوبه که باید آموزش ببینه 😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

نه من اینطور فکر نمیکنم....ی کم بیتوجهی کردن...مادرشوهرم گفت تازه چایی ریختیم تو استکانها بچه هم از ...

وای خدا رحم کرده به پسرت 

بعضی‌ ها خیلی بی مسئولیتن حتی مراقب بچه های خودشونم نیستن چه برسه بچه مردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼