2777
2789
عنوان

بیایین بگین چطوری خونه دارشدین

44 بازدید | 4 پست

بچه ها من تازه عروسم تیرماه عروسیم بود ما مستاجریم خونه خاله شوهرم من خیلی دغدغه خونه دارم خیلی حتی ما خونه لوکس اجاره نکردیم بخاطرهزینش تاصرفه جویی بشه منم هرچی دستم برسه طلامیخرم تازودخونه داربشیم البته سوتفاهم نشه خسیس نیستم وبه خودمم میرسم و استایل و خورد خوراک خوبم برام مهمه ولی خونه تو طرف ماخیلی مهمه وهمه خونه دارن ومااولین زوج هستیم که مستاجریم شوهرم پلیسه والبته دوشغلست خواهشا بگیدچجوری خونه دارشدید ذکر مجربی برای خونه دارشدن میدونید

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

طلا خریدم خریدم خریدم فروختم یه مسکن مهر خریدم بازم شروع کردم به طلا خریدن بعد مسکن و مهر و طلاها رو فروختم و یه واحد شیک قسمتت شه خریدیم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونواده هاتون وضعشون خوب نیست؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.