2777
2789
عنوان

میخواستم یه چیزی بگم میترسم به به این شغل توهین بشهه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست
با شدت موافقم .و اینکه رک نباشن.بعضی روانشناسا رک حرفشون رو میگن حال ادمو بدتر میکنن

رک بودن رو با گفتن حقیقت اشتباه نگیر 

یه وقتایی نمیخوایم با واقعیت رو به رو شیم چون میترسیم

همین.
اره ولی همشون اینطور نیستن من مادر یکی از دوستام روانشناس بود ی مشکل هاد برام پیش اومده بود اینقد کم ...

ولی از هر 10 نفر یکیشون اینطوریه به نظرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم ادمی که به همه یجا توهین میکنه خودش نرمال نیست 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

رک بودن رو با گفتن حقیقت اشتباه نگیر یه وقتایی نمیخوایم با واقعیت رو به رو شیم چون میترسیم

نه ببین من یادم میاد دبیرستانی که بودم یه مشاور داشتیم خیلی بود بود طوری که همه ازش بدشون میومد اینطوری بود که تا میخواست باهات حرف بزنه اول نمرتو دید میزد یادم میاد یه دختره تو کلاس ما بود میخواست کنکور تجربی بده بعد داشت ازش راجع به کنکوره سوال میکرد مشاوره هم بهش محل نمیداد میگفت بشین همین درس خودتو بخون تجربی رو چه به تو با این وضع نمره هات ! همینقدر ادم وقیح و اشغال به نظرم حق میگفت چون واقعا این هوش دکتر شدن رو نداشت اما به نظزم نباید بهش میگفت باید میذاشت خودش بفهمه

نه ببین من یادم میاد دبیرستانی که بودم یه مشاور داشتیم خیلی بود بود طوری که همه ازش بدشون میومد اینط ...

ببین فقط طرز بیانش بد بود میتونست جور دیگه ای بیان کنه که یه سریا واقعا اهمیت نمیدن با هر کلمه اشتباهی که به کار میبرن چقد دل یکی ممکنه بشکنه ، دیگه خوب و بد تو هر شغلی هست یه سریا فقط یه مدرک گرفتن یه سریا با دل و جون برای اون شغل تلاش میکنن .

همین.
به نظرم ادمی که به همه یجا توهین میکنه خودش نرمال نیست

بعضی چیزا اونقد واضح و مبرهمه که همه باهاش موافقن نیازی به توهین نیستِ

درضمن من منظورم اکثریت بود و 80 درصد روانشناسا خوبه اولش هم گفتم!

و به نظرم ادمی که متن رو درست نمیخونه و بعد هم انگ غیرنرمال بودن به طرف میچسبونه خودش نرمال نیست! اگر علاقه دارید به روانشناسی بحثش جداست من روی حرفم با کسایی که خوندنش و خوب کار نمیکنن هست

بعضی چیزا اونقد واضح و مبرهمه که همه باهاش موافقن نیازی به توهین نیستِدرضمن من منظورم اکثریت بود و 8 ...

من خودم ارشد روانشناسی میخونم شما داری رسما به ما توهین میکنی روانی هستن توهین نیس؟؟؟ 

کجاش واضحه؟ 

من خودم کلی روانشناس میشناسم که ادم حسابین 

شما از جای دیگه ناراحتی داری بقیه رو میکوبی و گارد هم میگیری

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بعضی چیزا اونقد واضح و مبرهمه که همه باهاش موافقن نیازی به توهین نیستِدرضمن من منظورم اکثریت بود و 8 ...

یه تنه داری یه شغل رو زیر سوال میبری بعد میگی درست نمیخونین

من خودم ارشد روانشناسی میخونم شما داری رسما به ما توهین میکنی روانی هستن توهین نیس؟؟؟ کجاش واضحه؟ من ...

درست میگی واقعا. اما

ادمی که من دیدم اونقدر بی شعور بود که دروغ چرا همه روانشناسارو به یه چشم میبینم.

درست میگی واقعا. اماادمی که من دیدم اونقدر بی شعور بود که دروغ چرا همه روانشناسارو به یه چشم میبینم.

ادم خوب و بد تو هر کشور قومیت و حرفه ای هست 

نباید بخاطر ناراحتی از یکی یه تاپیک تو فضای عمومی بزنی و جو رو علیه بقیه تشدید کنی 

بهتره خوب بگردی و ادم درستشو پیدا کنی