2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد ب زور طلاقمو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لابد عاشقشی نمیتونی جدا شی خب چرا میاید تاپیک میزنید روان ادم بهم میریزه ازینهمه ضعف بعضیاتون

اره منم این زنای بی عرضه رو میبینم حالم از زن بودن خودم بهم میخوره و به شدت ضعف اعصاب میگیرم و خود خوری میکنم فقط میخوان اعصاب مارو بهم بریزن😭

هرچی بیشترپیش این ادم بمونی فقط روزهای جوونیته که الکی به بادمیره 

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
میگم مو به مو حرفاتو میفهمم و درک میکنم .فقط درست تصمیم بگیر .

خب چکار کنم خودم دیگ خسته شدم میخام طلاق بگیرم بخدا یکسال نداشتن یه لقمه نون اسون نیست فقد از بابام میترسم میگم میمونم تو همین خونم خودمم میرم سرکار

اره منم این زنای بی عرضه رو میبینم حالم از زن بودن خودم بهم میخوره و به شدت ضعف اعصاب میگیرم و خود خ ...

داره میگه نون نداشتن و حسرت مرغ داده

تو‌تاپیک هاش آب گوشت بار گذاشته

دنبال گوشی تا ۱۵ ملیونه

فرش از دیج....ی کالا میخواسته بخره

خواهرش با چاقو و بشقاب بقیه رو میزده😐

لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔

لابد عاشقشی نمیتونی جدا شی خب چرا میاید تاپیک میزنید روان ادم بهم میریزه ازینهمه ضعف بعضیاتون

ضعف نیست، طلاق سخته! من تجربه طلاقو دارم، طلاق عذابه! آخرش هم مجبور میشی دوباره ازدواج کنی و روز از نو روزی از نو! تا کی میشه طلاق گرفت؟ یجا باید زندگی رو ساخت، یجا باید بگردی راه حل مشکلتو پیدا کنی،با طلاق فقط صورت مسئله پاک میشه!

طلاق برای یه سری مشکلات خاصه که عذابشون از عذاب دوران بعد از طلاق بیشتره

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

اسی اگه داری دروغ میگی خدا ازت نگذره چون حالم بد شد از تاپیکت رفتم فقط نگاه کردم تاپیک قبلهاتو با حرف الانت جور نی اگه دروغ گفته باشی واگذارت ب امام حسین

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اسی اگه داری دروغ میگی خدا ازت نگذره چون حالم بد شد از تاپیکت رفتم فقط نگاه کردم تاپیک قبلهاتو با حر ...

ب امام حسین ب سید شهدا کابری خودم نیس ب جون مادر پدرم دروغ نمیگم داغ ببینم اگ دروغ بگم