دیشب خونه مادر پدرم بودیم سر یه چیز الکی شوهرم باهام قهر کرد کار همیشگیشه همه ام میدونن هی باهاش شوخب کردم اصن نگامم نمیکرد از خجالت نمیدونسم باید چکار کنم یهو گفتم عمتم شب یلدا فلانیو دعوت کرذها یهو گفت ب اونجای بچم جلو همه دیگ نمیدونسم باید چ گوهی بخورم پاشد رفت اتاق یه یک ساعتی گذشت گفتم برم ببینم چشه چرا ابنجوری گفت رفتم خیلی خیلی اروم گفتم چتع پس فقد همین هولم داد گفت برو بیرون تو مخی گفتم توخجالت نمیکشی منو سگ رو یخ میکنی دوباره هولم دادو هوار کشید مامان بابام زود اومدن اتاق فک کردن منو داره میزنه یهو تا اونارو دیگ یقه لباسشو پاره کرذ و هی داد میزد خواهرم گفت اگ امشب با این بری خودمو با قرص میکشم ولی من فضای خونه بابام بهم استرس میده هی حالم بدتر میشع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لابد عاشقشی نمیتونی جدا شی خب چرا میاید تاپیک میزنید روان ادم بهم میریزه ازینهمه ضعف بعضیاتون
ضعف نیست، طلاق سخته! من تجربه طلاقو دارم، طلاق عذابه! آخرش هم مجبور میشی دوباره ازدواج کنی و روز از نو روزی از نو! تا کی میشه طلاق گرفت؟ یجا باید زندگی رو ساخت، یجا باید بگردی راه حل مشکلتو پیدا کنی،با طلاق فقط صورت مسئله پاک میشه!
طلاق برای یه سری مشکلات خاصه که عذابشون از عذاب دوران بعد از طلاق بیشتره
کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟
اسی اگه داری دروغ میگی خدا ازت نگذره چون حالم بد شد از تاپیکت رفتم فقط نگاه کردم تاپیک قبلهاتو با حرف الانت جور نی اگه دروغ گفته باشی واگذارت ب امام حسین
👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️