2777
2789
عنوان

تنگی سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 66 پست
عزیزم حالت کشسانی داره گشاد نمیمونه که

نه عزیزم میمونه نه در اون حد ولی خب بعد از رابطه های زیاد بلاخره ی تغیراتی ایجاد میشه یکم گشادتر از حد اولیش میشه  و میمونه همون حالت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آنال خودت هم لذت میبری؟

نه

بیشتر ب خاطر اینکه هی حس میکنم الان کثیف کاری میشه و حواسم جای دیگس ولی خوب ب دروغ میگم میبرم

کلا از رابطه زیاد خوشم نمیاد و  لذتی نمیبرم بعد رابطه خیلی حالم گرفته میشه گریه میکنم اکثرا نمیدونم چرا😭

نهبیشتر ب خاطر اینکه هی حس میکنم الان کثیف کاری میشه و حواسم جای دیگس ولی خوب ب دروغ میگم میبرمکلا ا ...

راست میگی عزیزم 

بیشتر به خاطر دل اون این کارو میکنی ببخشید اون ارضا میشه

راست میگی عزیزم بیشتر به خاطر دل اون این کارو میکنی ببخشید اون ارضا میشه

اره میشه

تازه هر دفعه دوبارم میشه (دو راند هس همیشه)

ولی خب نمیدونم راضی هست لذت میبره یا نه

اره میشهتازه هر دفعه دوبارم میشه (دو راند هس همیشه)ولی خب نمیدونم راضی هست لذت میبره یا نه

خوب عزیزم مطمئن باش راضیه دیگه وگرنه به قول خودت دو راند نمیرفت که

برا شما هم قبلش دخول باید وقت بزاره 

یا امضاتون رو عوض کنید یا نظر های اینجوری ندید و اسم مشاورها رو خراب نکنید

چقد امضات قشنگه

اسکرین گرفتم همیشه بخونمش 

زن آینده حسین ام😍😂(البته شما همون حال رو در نظر بگیرید)اگه امضامو میبینی برای رسیدن بهش برام صلوات بفرست.💗

خوب عزیزم مطمئن باش راضیه دیگه وگرنه به قول خودت دو راند نمیرفت کهبرا شما هم قبلش دخول باید وقت بزار ...

وقت میزاره

من زیاد مشکلم لذت خودم نیس

بیشتر نگران این بودم که اون لذت میبره یا نه دوس دارم راضی باشه😢

وقت میزارهمن زیاد مشکلم لذت خودم نیس بیشتر نگران این بودم که اون لذت میبره یا نه دوس دارم راضی باشه� ...

اگه اون حق لذت داره 

شما هم دارید .

این چه حرفیه

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
اون وقت دو راند هم آنال عزیزم؟

نه عزیزم

ی بار جلو ی بار آنال بعضی اوقاتم کلا دوبار آنال یا دوبار جلو همیشه ی جور نیست ولی همسرم رابطه آنال رو بیشتر دوس داره 

ولی خب آنال گفتم که دیگه نزاشتم احساس کردم داره آسیب میزنه و حس میکنم ببخشید ببخشید داره گشاد میشه 

ب نظرتون باز ب حالت اولیش برمیگرده اگه دیگه رابطه آنال نداشته باشم؟؟