2777
2789
عنوان

تنگی سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا امضاتون رو عوض کنید یا نظر های اینجوری ندید و اسم مشاورها رو خراب نکنید

مشاوره زناشویی هم مشاوره هست خب

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
شیاف ماریانا خیلی شنیدم تو تایپک های اینجا هم زیاد خوندمشما خودتون تجربه داشتین؟اگه واقعا خوبه استفا ...

اره عزیزم یکی دوساعت قبل رابطه باید بزاری 

معجره نمیکنه ولی بی تاثیر نیست

😐وا

ببین 70 درصد خانوم ها از دخول لذت نمیبرن بلکه از تحریک کلیتوریس لذت میبرن

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
اره عزیزم یکی دوساعت قبل رابطه باید بزاری معجره نمیکنه ولی بی تاثیر نیست

تاثیرش چقدره یعنی؟

اخه تو همین نی نی سایت خوندم نوشته بود در حدی که ببخشید انگشتم توش نمیرفته دیگه.

در این حد یعنی؟

کاش راه تضمینی بدون عمل و لیزر بود

واقعا معذبم تو رابطه با اینکه میدونم همهه مشکل از من نیست

حس میکنم شوهرمم لذتی نمیبره شایدم فقط احساس منه.

بیشتر رابطمون ب سمت آنال رفته بود ک حس کردم دیگه خیلی داره آسیب میزنه نزاشتم ب نظرتون باز ب حالت قبل برمیگرده؟ برا اینم خیلی نگرانم😭