یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
باشه پس باید باهاش بسازید راهی نداره واقعا من جای تو بودم میکشتمش
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
روانی تا حالا از نزدیک دیدی؟ مامان من همین دیشب از دست مامانش میخواست گریه کنه
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
آره عزیزم چرا ندیدم ولی میگم لفظ کشتن در برابر مادر جالب نیست
پس براش دعا کن استارتر دعا کن تا زودتر هم خودش راحت بشه هم شما بعد بره اون دنیا ببینه چه بر سر شما میاورده!
گذشته رو شخم میزنه و به پدربزرگ خدا بیامرزم همش فحش میده و اشتباهاتی که خودش در حق بچه ها و زندگیشون کرده رو به اون مرحوم نسبت میده اینقدر این حرفا رو میزنه و بچه هاش رو تحویل نمیگیره که مادرمو به گریه انداخت حتی دوست نداره کسی بره خونه اش طلبکار .. بگم یا بسه؟
خب مامان شما تو مرحله پذیرش مشکلی نداشته مامان من قبول نمیکنه میگه شما ها مشکل دارید
بگو از،دست ما مشکل دارا برو...میتونی بری پیش دکتر روانپزشک که دارو خواب اور نده بهش بعد ببربنش پیش مثلا یه دکتر عمومی داخلی هرچی ببادکتر هماهنگ،کنید که مثلا انگار اون نسخه رو داده یهش فکر کنه مثلا برا معده ایناشه