2777
2789
عنوان

ادمی که مشکل اعصاب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه چی دست به دست هم داده تو زندگیش ولی خب الان قبول نمیکنهههه و داره مارو عذاب میده

عزیزم قرص آسنترا بگیر پودرش کن بریز تو شیر کاکائو یا نسکافه و قهوه که مشخص نشه هر روز بهش بده، 

یا یه جوری تو غذاش بریز 

خیلی آروم میشه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
گفتنش آسونه خیلی تبعات داره

باشه پس باید باهاش بسازید
راهی نداره واقعا
من جای تو بودم میکشتمش

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

این چه حرفیه؟ کُفر نگومادرشه دشمنش که نیست 😐

روانی تا حالا از نزدیک دیدی؟
مامان من همین دیشب از دست مامانش میخواست گریه کنه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

روانی تا حالا از نزدیک دیدی؟مامان من همین دیشب از دست مامانش میخواست گریه کنه

آره عزیزم چرا ندیدم 

ولی میگم لفظ کشتن در برابر مادر جالب نیست 

آره عزیزم چرا ندیدم ولی میگم لفظ کشتن در برابر مادر جالب نیست

پس براش دعا کن استارتر
دعا کن تا زودتر هم خودش راحت بشه هم شما
بعد بره اون دنیا ببینه چه بر سر شما میاورده!

مشکل مادر بزرگت چیه؟

گذشته رو شخم میزنه و به پدربزرگ خدا بیامرزم همش فحش میده و اشتباهاتی که خودش در حق بچه ها و زندگیشون کرده رو به اون مرحوم نسبت میده
اینقدر این حرفا رو میزنه و بچه هاش رو تحویل نمیگیره که مادرمو به گریه انداخت
حتی دوست نداره کسی بره خونه اش طلبکار ..
بگم یا بسه؟

خب مامان شما تو مرحله پذیرش مشکلی نداشته مامان من قبول نمیکنه میگه شما ها مشکل دارید

بگو از،دست ما مشکل دارا برو...میتونی بری پیش دکتر روانپزشک که دارو خواب اور نده بهش بعد ببربنش پیش مثلا یه دکتر عمومی داخلی هرچی ببادکتر هماهنگ،کنید که مثلا انگار اون نسخه رو داده یهش فکر کنه مثلا برا معده ایناشه 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
گذشته رو شخم میزنه و به پدربزرگ خدا بیامرزم همش فحش میده و اشتباهاتی که خودش در حق بچه ها و زندگیشون ...

وای چه بد 

خیلی سخته با آدم عصبی و مشکل دار زندگی کردن 

ایشالا خدا کمکش کنه و نجاتش بده از این وضع