2777
2789
عنوان

ادمی که مشکل اعصاب داره

138 بازدید | 29 پست

مادرم مشکل اعصاب داره شدییید 

خودش قبول نمیکنه مشکل داره که بره دکتر و...

چیکار میشه کرد؟ نمیدونم برم دکتر علائمشو بگم دارو میده ؟ 

بعد اگه داد چجوری باید بهش بدم که نفهمخ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم داره و سال هاست ک تحت نظر روانپزشک.. قبلنا خیلی حالش بد بود ولی الان خداروشکر خیلی بهترهتازه ...

خب مامان شما تو مرحله پذیرش مشکلی نداشته 

مامان من قبول نمیکنه میگه شما ها مشکل دارید

علائمش چیه

به شدتتت عصبی، رو رفتاراش اصلااا کنترلی نداره،رو حرفاش و احساساتشم همینطور 

وسواس شدید ،یه بحث الکی شروع میکنه واقعاااا الکی و تا دو ساعت از گذشته و آینده به اون ربط میده و بحث میکنه و فحش میده 

ببریدش دکتر شده به زور
وگرنه دامن همتون رو میگیره
😉 گاهی مجبور میشدم ساعتها با مامانم حرف بزنم و بحث کنم تا داروهاشو بخوره///

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خب مامان شما تو مرحله پذیرش مشکلی نداشته مامان من قبول نمیکنه میگه شما ها مشکل دارید

نمیدونم والا

از کسی حرف شنوی نداره؟ بگو بری دکتر واقعا حالت از این رو ب اون رو میشه

ببریدش دکتر شده به زوروگرنه دامن همتون رو میگیره😉 گاهی مجبور میشدم ساعتها با مامانم حرف بزنم و بحث ...

بهش اسم روانپزشکو بیارم شروع میکنه کتک زدن و فحش دادن و اینکه خودت دیوونه ای خودت روانی ای نفرینت میکنم و....

بهش اسم روانپزشکو بیارم شروع میکنه کتک زدن و فحش دادن و اینکه خودت دیوونه ای خودت روانی ای نفرینت می ...

از 118 شماره اورژانس بیمارستان روانی بگیر بیان ببرنش
جدی میگم!

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

ببریدش دکتر شده به زوروگرنه دامن همتون رو میگیره😉 گاهی مجبور میشدم ساعتها با مامانم حرف بزنم و بحث ...

من خودم رفتم یه قرصو شروع کردم که خودش ببسنه چیز خاصی نیست اونم بیاد قرصو از من گرفت  چند روز دعوا میکرد که آره الان قرصی میشی بعدا شیشه لی بعدا معتاد زیر پل خواب😑😑😑