2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید 😐

128 بازدید | 22 پست

من دوازدهمم یه مشاوربهم گفته همه نمره های یازدهم حتی ۲۰‌رو باید ترمیم‌کنم😐😐شما شنیده بودید همچین چیزی رو ؟ 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خنگه دلش خوشه بابا😂😂

ششاخ دراوردم بابا😑😂میگه ۲۰ امسال با سال قبل فرق داره

درسته سنجش گاوه ولی در این حد دیگه نیست که تراز ما رو کمتر از امسالیا بده ما اولین سال نهایی یازدهم بودیم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

جاننننننن منم باید بیست بگیرم خواهر خوبه تجربی نیستی😂😐

ینی چی که تجربی نیستی؟😐

ششاخ دراوردم بابا😑😂میگه ۲۰ امسال با سال قبل فرق دارهدرسته سنجش گاوه ولی در این حد دیگه نیست که ترا ...

به عنوان ی پشت کنکوری بهت میگم سنجش دقیقا همینقدر گاوه و حق با مشاورته

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

به عنوان ی پشت کنکوری بهت میگم سنجش دقیقا همینقدر گاوه و حق با مشاورته

مشاورم‌نیست

ولیییییییی یعنی چی😐😐😐پس من چرا پارسال نهایی دادم 

اگر حساب کنی ۴۰۲ که اولین سال نهایی شد ترازشون خیلی بیشتر بود مگه نبود 

منکه پدرم در اومده با این تجربی لامصب این همه رشته های خیاطی هنر بود من یه راست رفتم تجربی😂

من داداشم تجربی بود کنکورشو داده رفته ولی همیشه میگه هر رشته ای سختی خودشو داره :/ حالا یه زمانی ریاضی رو بورس بود اونام باید بقیه رو نادیده میگرفتن؟ 

مشاورم‌نیستولیییییییی یعنی چی😐😐😐پس من چرا پارسال نهایی دادم اگر حساب کنی ۴۰۲ که اولین سال نهایی ش ...

تراز ۴۰۲ بیشتر بود چون سختتر بود وگرنه ربطی نداره سال اول یا سال بیستم...

اگر امثال سختتر باشه ضرر میبینی

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

غلط کرد اوسکله .بنظر من فقط درسای ضریب بالا رو ترمیم کن مثل زیست و ادبیات

😂

وای من نمیدونم چیکار کنم‌واقعااااا 

اخه وقت نمیشه