2777
2789
عنوان

ابده ای برای شروع کار ندارم

88 بازدید | 12 پست

همسرم با ابنکه عقدیم بهم میگه با توجه به درامدم بهت پول ماهیانه ای میدم و کار هم نکردی نکردی

ولی خوب خودم دلم نمیخاد دستم حلوی همسرم دراز باشه 

هنر ارایشگری بلدم و پیج کاری و کلی تلاش ولی خوب دریغ از یک مشتری همچنان هم هرینه میکنم برای مدل زدن ...

ولی شغلی نیست که بتونم دذحال حاضر بهش تکبه کنم 

میخام کنارش ی کار دیگه بکنم 

ی حرفه پخت و پز شروع کردم دیدم نسبت به وقتش سود کمی داره مثلا من ۴،۵ ساعت کار کنم ۱۰۰ هزار تومن سودم  نهایت میشه 

از طرفی دانشجو هستم شرایط کار ندارم و پدر مادرم اجازه نمیدن میگن اگر زرنگی با همون ارایشگری حرفه ای ذر بیار 

نمیدونم چیکار کنم 

واقعا چه شغلی میتونم پیدا کنم که دانشجو و متاهلی و ارایشگری کنارش ادامه بدم 

خسته شدم از تلاش های زیاد و دریغ از حتی دراوردن هزار تومن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین کار بسته بندی در منزل میتونی گیربیاری. اما حواست باشه کلاهبرداری نباشه و سفته نخوان

انفاقا همسرم شغل خودش بسته بندی هست 

دید خیلی بی قراری میکنم خودش گفت انجام بده 

بعد دیدم کارگر گرفته طرق انجام میپه گفت درعوض بهش پولشو میدم 

خوب بازم وابستگی به همسره

میکاپ مژه هم بلدم ولی عروسمون مشغول به کاره

مژه ک خوبه حتما بازار گرمی بلد نیستی برا خودت بکنی

اول از فک و فامیل و دوست آشنا شروع کن براشون انجام بده قیمتت هم نسبت ب بقیه کمتر کن تا مشتری گیر بشی

مژه خوبه ولی زشت نیست برم تو شغل حرفه اش؟

اگه منظورت عروستونه ک اون  رفته شما دیگه نیابد بری ک روزی رسون خداس..ممکنه تو یه خیابون هم دو وجب ب دو وجب فروشگاه و سومری و میوه فروشی باشه..