2777
2789
خوبه پس گرسنش باشه خودش غذا میخوره نگران نباش

باشه عزیزم مرسی 

شب بیدار میشه خیلی اذیت میشم باباشم صب زود میره سرکار خوب نیست اینقد بی خوابی بکشه اونم بلند میشه بچه رو میگیره دور میزنه تو خونه

باشه عزیزم مرسی شب بیدار میشه خیلی اذیت میشم باباشم صب زود میره سرکار خوب نیست اینقد بی خوابی بکشه ا ...

تا خوابشون تنظیم شه دیگه جونی واسمون نمیمونه منم خیلی دوست دارم بچم شبا زود بخوابه همش نگرانم فعلا دارم تحمل میکنم تا ببینم خودش چکار میکنه بچه های جاریم شبا زود می خوابن ولی پسرم نه از بچگی همین بود نوزاد بود که تا صبح بیدار بودیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ولی خیلی دوست داشتم برمآره خواست خودم بود 🫠

عزیزممم

خوشبخت باشید انشالله

همسرتون چند سالشه؟اوکین با هم؟

تو بچه داری کمک میکنه؟

اگه کمک میکنی و شرایطتون خوبه نینی که یکم بزرگتر شد کنکور بده.رشته خاصی دوست داری یا میخوای فقط دانشگاه بری؟

عزیزمممخوشبخت باشید انشاللههمسرتون چند سالشه؟اوکین با هم؟تو بچه داری کمک میکنه؟اگه کمک میکنی و شرایط ...

همسرم ۳۴ سالشه آره خوبیم  

آره از وقتی بچه ب دنیا اومد خیلی کمکم میکنه بعضی موقع میگه اگ خونه باشم خودم بهش غذا میدم 

با این ک کارش سنگینه ولی شبا بیدار میشه بچه رو میگیره آروم میکنه 

رشته طراحی دوخت خیلی دوست دارم یادگیریم هم عالیه برا خیاطی ولی نمیزاره برم ادامه بدم میگه تو مشکلی نداری چرا بری کار کنی🤕🤕 خودم خیلی دوست دارم سرگرم شم 

همسرم ۳۴ سالشه آره خوبیم آره از وقتی بچه ب دنیا اومد خیلی کمکم میکنه بعضی موقع میگه اگ خونه باشم خو ...

اخی چرا انقدر اختلاف سنی اخه؟

ببخشید البته قصد جسارت ندارم،تعجب کردم،همین که با هم خوبید عاایه

رشته هیلی جذابی هم دوست دارین

بهش بگید میخوام خیاطی رو یاد بگیرم،حالا شاید کار نکنم ولی حداقل برای خودتون لباسای خوشگل خوشگل بدوزین

و روزی اگه دختر دار شدین واسه دخملتون لباسای گشنگ گشنگ بدوزین😍😍

وضع مالش خوبه؟