2777
2789
عنوان

بعد ده سال دوستی بخاطر ماشین نامزدم میگه کات کن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 96 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با عرض نظارت ایشون ادم بی ثباتی هس من دیگ آدمارو از چن وردن میتونم تشخیص بدم انقد ک ادم جورواجوردیدم 

ضمن اینکه دوستی تهش ۱ سال باید طول لوسه ایشون تو این ۱۰سال جیکار میکرده؟؟؟؟الانم دو قدرت و نیمش باقیه 

تو انتخابت تجدید نطرکن

آنیلیام

بنظر شما مقصری 

اصلا سیاست به خرج نمیدی 

یعنی چی لقمه اندازه دهنت بردار 

مردا خیلی بهشون برمیخوره 

انگار منطورت اینه عرضه نداری از پس خریدش بربیای 

یخورده زرنگ باش سیاست داشته باش 

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

خب راس میگه روز به روز داره همه چی بالا میره .. فوقش اینه اگه نتونس پول قسط و فلان بده ماشین بفروشه یا هرکار دیگه ای

با این بحثای پیش پا افتاده اونم قبل عروسی .. فقط شخصیت خودت میاری پایین یکم حامی باش عزیز🩵

و خودتو کنترل کن

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)